088 0101 200 [email protected]

Wil je een keer wat anders dan bovenkastjes in de keuken? Dan kunnen wandplanken een mooie optie zijn. De wandplank in de keuken is ideaal voor het laten zien van je mooiste keukenaccessoires. Met een wandplank creëer je een uniek geheel.

 

Wandplanken

Wandplanken maken je keuken speelser en vooral persoonlijk. De wandplank geeft je namelijk de mogelijkheid je allermooiste keukenaccessoires te laten zien. Ook is er ruimte voor (kruiden)planten of andere persoonlijke items. Of misschien wel je favoriete kookboeken. Een ding is zeker: de wandplank maakt een keuken uniek.

 

Wat zijn de opties?

 

wandplank

 

De standaard wandplank
Bij een wandplank denk je allereerst aan gewoon een plank die je in de keuken ophangt. Of dit nou een zwevende plank is of niet. En of die nou strak en wit is of dat je er een mooie houten plank ophangt met leren banden. Deze wandplank hang je gemakkelijk op in iedere keuken. Deze plank past bijvoorbeeld heel goed in de landelijke keuken.

Wil je dat de keuken één geheel wordt? Dan zijn wandplanken in combinatie met een achterwand ook een prachtige optie. Een heel mooi voorbeeld hiervan is de keuken van Jaap en Margriet. Breng extra sfeer in de keuken met verlichting onder de planken.

 

bovenkast en planken

 

Wandplank in combinatie met bovenkastjes
Maak de wandplanken een verlenging van je bovenkastjes. Zo kun je extra keukenspullen netjes opbergen achter deurtjes, maar heb je wel wat ruimte om je favoriete keukenaccessoires tentoon te stellen op de planken. Functioneel, maar sfeervol!

 

keuken met nis

 

Een nis
Een andere optie in de keuken is een nis. Een nis is een uitholling in de muur, meestal vierkant of rechthoekig van vorm, en daardoor een ruimtebesparende optie. Wat ook erg mooi is, is een kastenwand met een nis. Hiermee creëer je een originele en ruimtelijke keuken.

 

 

Wil je meer inspiratie opdoen voor wandplanken in jouw keuken? Kom gezellig langs in onze showrooms of maak een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest