088 0101 200 [email protected]

60 Jaar Keukenervaring

Mark Verkerk, directeur en mede eigenaar van Keukenwarenhuis.nl, heeft het niet van een vreemde. De keukenervaring stroomt door de aderen van deze familie. Ooit is hij opgeleid door zijn opa, later door zijn vader, moeder en ooms. Het is hem, in andere woorden, met de paplepel ingegoten. Of zoals Mark het zelf met een big smile zegt: “ik ben in een keukenkastje geboren”.

60 Jaar aan Keukenervaring

Van oma leerde Mark alles over contact met klanten, sfeer en gezelligheid. Opa leerde hem de kneepjes van het vak, maar vooral om altijd respect te hebben voor klanten, collega’s, leveranciers en medewerkers. Van vader Jos leerde Mark veel over (digitale) marketing en sales. van zijn moeder leerde hij discipline. Passie voor het vak, en mensen blij maken, is zijn grootste drijfveer. Nog steeds leert de familie van elkaar, maar ook zijn het echte keukenexperts geworden op het gebied van raad en advies. In totaal 60 jaar aan relevante ervaring, en de vierde generatie is inmiddels al geboren!

Het Begin

Opa begon samen met zijn vrouw in 1964 zijn eigen bedrijf vanuit een kleine werkplaats in Ter Aar aan de Oostkanaalweg. Daar timmerde hij kasten en keukens op bestelling. Keukens waren toen immers nog timmerwerk! Als het even wat rustiger was op de zaak bouwde hij graag bootjes. In 1967 verhuisde het bedrijf naar de Westkanaalweg. In 1969 werd daar een echte keuken showroom aan toegevoegd. Ook werder er toen keukens uit Duitsland geïmporteerd, aangezien het niet meer zelf te timmeren was.

Tot 1987 groeide het bedrijf door naar 3 keukenvestigingen, waarna de drie zonen in het bedrijf kwamen. De groei ging door naar meer dan 100 keukenfilialen. Op 16 maart 2001 werd het bedrijf succesvol verkocht.

Van vader op zoon, op kleinzoon!

Toen begon het bij de kleinzoon Mark Verkerk weer te kriebelen. Zo opa, zo vader, zo kleinzoon. Een nieuw bedrijf, Keukenwarenhuis.nl, werd vanuit Ter Aar gestart. Inmiddels is deze showroom in Ter Aar uitgegroeid tot de grootste keukenshowroom van Nederland, waar duizenden keukens per jaar hun weg naar de consument vinden. Passie voor het vak, en mensen blij maken, is Mark Verkerk zijn grootste drijfveer.

Het Verhaal van Mark Verkerk

“Nadat ik van school gekomen was wilde ik al iets voor mezelf beginnen. Mijn ouders wonen aan het water en hadden een sloep, dus ik bedacht dat ik voor bedrijven sloeptochten door Leiden kon organiseren. Ik leerde alles over de historie van Leiden en ben direct begonnen. En dat ging goed! Ik had al snel veel bedrijven die sloeptochten met mij deden. Het ging zelfs zo goed dat er bedrijven waren die met grotere groepen wilden komen, maar ik had maar één sloep.

Daar had ik snel iets op gevonden. Ik ging de waterkant afvaren langs sloep eigenaren en bood hen aan om hun sloep van onder tot boven te poetsen, als ik in ruil deze kon gebruiken voor de sloeptochten. Zo had ik opeens 10 sloepen tot mijn beschikking!

In de winter werkte ik intussen als freelancer in diverse keukenzaken. In totaal heb ik in  meer dan 20 verschillende keukenzaken als verkoper gewerkt, zowel in Nederland als in België. Zo heb ik veel gehoord, veel gezien, en vooral veel geleerd. Op een gegeven moment werd ik zelfs ingehuurd als bedrijfsleider voor diverse keukenzaken. Toen had ik zoiets van… ik begin een keukenzaak. Hierbij ben ik geholpen door mijn vader Jos en mijn oom Eric.

Dat is inmiddels wat jaartjes geleden. Het begin was erg zwaar eerlijk gezegd, maar het loopt nu echt allemaal super. Mede door mijn achternaam Verkerk natuurlijk, dat realiseer ik mij heel goed. Ik heb echt veel aan mijn familie te danken!”

Passie Voor Klant en Keuken

“Wat wij het belangrijkste vinden bij Keukenwarenhuis.nl? Eerlijk en oprecht de klanten de keuken leveren die zij zelf willen hebben, en altijd voor onze klanten klaarstaan! We houden van een persoonlijke band met onze klanten, en dat werpt zeker zijn vruchten af. Klanten komen inmiddels al vanuit Groningen, Maastricht en zelfs België.”

Ons Team

“We hebben een ongelofelijk goed team van mensen. Velen van onze medewerkers komen uit de Verkerk stal van vroeger. Geen snelle verkopers, maar juist allemaal mensen die, net als ik, als doel hebben om de klant de keuken te leveren die ze graag willen hebben. Het is een gemixt team van hele ervaren mannen en vrouwen. We zijn hier bij Keukenwarenhuis.nl echt een familie, volledig op elkaar ingespeeld en gemiddeld reeds vele jaren bij ons werkzaam. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de opleiding en regelmatige training, zodat we de steeds veranderde vraag goed kunnen beantwoorden.”

Onze Vakkundige Montageploeg

“We werken met ruim 40, zeer ervaren monteurs, die graag voor u klaarstaan. Deze monteurs zitten verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een monteur bij u in de buurt. Bij ons kopen betekent zekerheid van een ervaren opvolging van uw vraag. Onze mensen zijn goed opgeleid in hun vak, daarnaast zijn zij communicatief oom in staat u advies en uitleg te geven!”

Wij Staan Altijd Voor U Klaar

“Voor vragen kunt u bij mijn gehele team terecht. Indien u het gevoel heeft dat u mij wilt spreken, dan kan dat natuurlijk ook altijd! Ik zit vaak in Ter Aar en Dordrecht, en ben meestal bereikbaar op 088-0101200. Ben ik er niet, laat uw naam en telefoonnummer noteren en ik bel u terug!

Graag tot ziens!”

– Mark Verkerk

Keuken orientatie

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest