088 0101 200 [email protected]

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij bij Keukenwarenhuis.nl belangrijk. Wij streven er naar om, naast de milieuvriendelijke oorsprong van onze producten, het duurzaam ondernemen in alle aspecten van ons bedrijf mee te nemen.

FSC / PFEC Gecertificeerd

Al onze keukenmerken zijn PFEC en of FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout waaruit onze keukens vervaardigd is, gekeurd is op duurzaamheid. Hierdoor helpt Keukenwarenhuis.nl om het duurzaam bosbeheer in stand te houden en zo het groen op deze aardbol te behouden.

5000 m2 Zonnepanelen

Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar hebben flink verbouwd, en tijdens de lockdown is het gehele dak voorzien van zonnepanelen! Hierdoor worden wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik. 
– Ons centraal voorraad magazijn is ook voorzien van zonnepanelen. 

Warmtepomp installatie

Naast dat het gehele dak is voorzien van zonnepanelen hebben Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar ook een warmte pomp installatie voor 10.000 m2 aangelegd. Mede hierdoor zijn wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik.  

Duurzaam met Kwaliteit

Duurzaamheid zit niet alleen in de oorsprong van de materialen. Ook door enkel keukens van ultieme kwaliteit te leveren, dragen wij bij aan het milieu. Een keuken van goede kwaliteit hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden, wat ook weer bijdraagt aan het behoud van onze bossen.

Groene Apparatuur

Alle apparatuur die bij Keukenwarenhuis.nl verkocht wordt is voorzien van een energielabel. Zo kunt u zelf ook beter kiezen op het gebied van duurzaamheid. Wij updaten ons aanbod continue, om zo altijd de meest groene en energiezuinige apparatuur in ons assortiment te hebben.

Duurzame Showroom

Niet alleen aan de keukens en de apparatuur die wij verkopen wordt gedacht. Ook onze showrooms hebben wij meegenomen in de groene gedachte.

Gerycled Tapijt

Zo zijn beide onze filialen in Dordrecht en Ter Aar bij de laatste verbouwing voorzien van een gloednieuw tapijt, maar niet zo maar een tapijt! Voor deze 6000 m² aan nieuwe ondergrond hebben wij namelijk enkel tapijttegels gebruikt die volledig van gerecyclede en recyclebare garens zijn vervaardigd.

Papierloze Organisatie

Al weer 4 jaar geleden is Keukenwarenhuis.nl papierloos geworden, op alle officiële documenten na is alles opgeslagen in ons systeem. Ook voor de interne en de externe communicatie vindt alles in the “cloud” plaats. In plaats van een half miljoen a-viertjes gebruiken wij sinds die tijd nauwelijks meer papier !

LED Verlichting

Al onze showrooms zijn voorzien van LED verlichting. Deze lampen verbruiken zo’n 90% minder energie dan de klassieke gloeilampen, en gaan ook nog eens vijftig keer langer mee.

Slimme Verwarming

Ons filiaal in Dordrecht is voorzien van een Hoog Rendement verwarmingssysteem. Hierdoor wordt zowel het verbrik als de CO2 uitstoot flink gereduceerd.

Afval Scheiden

Al ons afval, zowel intern als na het plaatsen van een keuken, wordt netjes afgevoerd via kwalitatieve recyslingbedrijven. Zo kan al het recyclebare materiaal, zoals hout, plastic of piepschuim, hergebruikt worden.

Onze MVO Doelstelling

Keukenwarenhuis.nl heeft als doelstelling om in de toekomst volledig CO2 neutraal te zijn. Met de bovenstaande punten zijn we natuurlijk al een heel eind op weg, maar het kan altijd beter! Daarom werken wij continu aan verbetering, zowel voor de klant, de keukens, en het milieu.

MVO

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest