088 0101 200 [email protected]

Er zijn twee manieren van het aanleveren van je keuken: als bouwpakket of voorgemonteerd. Het soort keuken dat je krijgt is natuurlijk afhankelijk per leverancier. Maar uit welke van de twee haal je het meeste voordeel? In dit artikel leggen we je graag de verschillen uit tussen bouwpakket keukens en voorgemonteerde keukens.

 

Bouwpakket keuken

Bouwpakket keukens zijn keukens waarvan de kasten op locatie in elkaar gezet moeten worden. Over de voordelen van een bouwpakket keuken kunnen we kort en krachtig zijn: deze verpakkingen nemen minder ruimte in beslag en kun je in elkaar zetten wanneer het jou goed uitkomt. Natuurlijk zijn veel dozen in huis altijd wel vervelend, maar bouwpakket keukens kun je door het compacte formaat eventueel goed stapelen. Een nadeel aan bouwpakket keukens is dat jij en/of de monteur de kasten ter plekke in elkaar moeten zetten. Dat is een erg tijdrovende klus en hoewel de keuken ongetwijfeld goed en stevig in elkaar gezet wordt zal een kastje van een bouwpakket de kwaliteit van voorgemonteerde kasten niet evenaren.

 

Voorgemonteerde keukens

Voorgemonteerde keukens zijn keukens waarvan de kasten al in elkaar zijn gezet. Keukenwarenhuis.nl levert voorgemonteerde keukens uit voorraad. Voorgemonteerde keukens zijn loeisterk. De keukenkasten worden namelijk in de fabriek onder optimale condities in elkaar gezet. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en kwalitatieve basis. Alle keukenonderdelen worden meegeleverd, waardoor jij en/of de monteur de keuken simpel kunnen monteren. Een ander groot voordeel is dat je veel tijd bespaart met een voorgemonteerde keuken. De keuken hoeft (na het uitpakken) namelijk alleen nog maar geplaatst te worden en voorzien te worden van de uitrusting.

Het nadeel van voorgemonteerde keukens is dat het, je raad het vast al, wel wat meer ruimte in beslag neemt. Wanneer je daar geen problemen mee hebt kun je natuurlijk de keuken (laten) plaatsen wanneer het jou uitkomt. We kunnen ons goed voorstellen dat je er niet op zit te wachten om met grote dozen in huis te zitten. Keukenwarenhuis.nl heeft daar echter een hele goede oplossing voor: bij ons kun je keukens namelijk reserveren. Een perfecte oplossing voor het ruimtegebrek. Wanneer je de keuken thuis laat leveren en laat monteren door een van onze monteurs, wordt deze over het algemeen de volgende werkdag geplaatst.

 

 

Misschien heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Kom dan gerust langs bij een van onze twee showrooms om je te laten informeren. Wil je meteen hulp van een keukenspecialist? Maak dan hier een afspraak.

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest