088 0101 200 [email protected]

Een eenvoudig keukenblok kan een hele goede aanvulling zijn binnen je bedrijf. Het is namelijk handig om een plek te hebben waar je je handen veilig kunt wassen, buiten de toiletgelegenheden om. Of om een plek te hebben waar een magnetron en koffiezetapparaat geplaatst kunnen worden, om een koelkast te plaatsen om de lunch veilig te kunnen bewaren of de gebruikte bekers af te wassen of in de vaatwasser te plaatsen. In deze blog vertellen wij je meer over de voordelen van onze projectkeukens die uit voorraad geleverd kunnen worden.

 

De voordelen van Projectkeukens uit voorraad

 

Flexibel en snel

Een keukenblok met of zonder apparatuur? Een keukenblok met of zonder aanrechtblad? Direct afnemen of een keuken tijdelijk reserveren? Het kan allemaal! Wat je ook kiest: de keuken staat klaar wanneer je hem nodig hebt en tot die tijd kunnen wij de keuken voor je bewaren. Met keukens uit voorraad behoort wachten tot verleden tijd. Zo blijft je bouwplanning op orde!

 

Breed assortiment

Het assortiment uit voorraad is breed: van wit tot matzwart en van een kader keuken tot een greeploze witte keuken. Er is keuze uit veel verschillende fronten, diverse maten en allerlei soorten kasten. Ook qua grepen, aanrechtbladen en apparatuur is er veel keuze. Of je nu op zoek bent naar een pantry keuken, een keukenopstelling voor de bijkeuken of een ander keukenblok, wij kunnen keukens ontwerpen voor elke wens en budget.

 

Voorgemonteerd en veilig

Alle keukenkasten staan voorgemonteerd in het magazijn. Geen bouwpakket, maar keukenkastjes die in de fabriek onder optimale condities in elkaar zijn gezet. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en stevige basis. De keuken is daarom simpel te monteren door jezelf of door de monteur.

 

Voordelig

Een heel fijn voordeel: door de grote voorraad kunnen de keukenopstellingen voor scherpe prijzen aangeboden worden!

 

 

Een keuken uit voorraad

Ben je door de lockdown in verbouwing en ben je spoedig op zoek naar een keukenblok? Of wil je graag meer informatie over een keukenblok die uit voorraad geleverd wordt? Wil je als bedrijf meer weten over projectkeukens? Bij Keukenwarenhuis.nl kun je online een afspraak maken en de showroom is op afspraak geopend voor B2B klanten.

We leveren voorgemonteerde Duitse A-merk keukens uit voorraad. Deze zijn in iedere maat en opstelling direct uit voorraad leverbaar. Naast dat voorraadkeukens in heel veel gewenste opstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze snel leverbaar en gunstig in prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om een keuken of apparatuur te reserveren. Neem daarvoor een kijkje op de website of vraag hiernaar bij een van onze adviseurs. Wil je nu of in de toekomst een B2B aankoop doen? Maak dan hier een afspraak.

 

 

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest