088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar kun je niet langskomen in de showroom om wat voor reden dan ook? Je kunt vanaf nu (extra) veilig je keuken online kopen bij Keukenwarenhuis.nl! Hoe dat in zijn werk gaat en waar je om moet denken lees je in deze blog.

 

Een keuken online kopen

Koop je keuken (extra) veilig vanuit huis door middel van videobellen! Om je extra goed te kunnen helpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten en deze voorafgaand aan het gesprek door te geven.

 

#1 Omschrijving van de gewenste keuken

Meestal weet je van te voren wel een beetje waar je naar op zoek bent. Om het gesprek goed en snel te laten verlopen is het belangrijk om de omschrijving van jouw gewenste keuken te bepalen voor het gesprek. Natuurlijk kunnen wensen tijdens het gesprek bijgesteld worden, maar het is handig om een richting te bepalen ten aanzien van de uitvoering en kleur van de nieuwe keuken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan welke apparatuur je graag in de keuken wilt en of je een voorkeur hebt voor een merk, wat je budget is voor een nieuwe keuken, of je de keuken zelf wilt monteren of dit wilt laten doen en wanneer je de keuken geplaatst wilt hebben. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem eens een kijkje op Pinterest voor extra inspiratie!

 

#2 Maten van de keukenruimte

Het is slim om vooraf de maten van de keukenruimte door te geven. Dit zodat er een goede indicatie is van de ruimte die beschikbaar is en er zo niet een veels te grote of kleine keuken uitgezocht wordt. Natuurlijk worden de maten van de keukenruimte later na berekend, maar het is handig om daar vooraf alvast rekening mee te kunnen houden.

 

#3 Stuur foto’s van de huidige situatie

Of je nu een oude keuken wilt vervangen of een keuken zoekt voor een nieuwbouwwoning, probeer zo veel mogelijk foto’s te maken van de huidige situatie en stuur deze naar de adviseur. Dit geeft namelijk een goed beeld van de beschikbare keukenruimte. Kun je nog geen foto’s maken omdat je nieuwbouwhuis nog wordt gebouwd? Dan biedt een plattegrond (van de bouwer) ook een goed inzicht.

 

Een keuken uit voorraad of een keuken reserveren

Keukenwarenhuis.nl levert naast keukens op bestelling ook voor gemonteerde Duitse A-merk keukens uit voorraad. Deze zijn in iedere maat en opstelling direct uit voorraad leverbaar. Van wit tot mat zwart en van kaderkeukens tot greeploze witte keukens en van aanrechtbladen tot apparatuur. Naast dat voorraadkeukens in heel veel gewenste opstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze snel leverbaar en gunstig in prijs. Het is ook mogelijk om een keuken of apparatuur te reserveren. Neem daarvoor een kijkje op de website of vraag hiernaar bij een van onze adviseurs.

 

Op zoek naar extra inspiratie? 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest