088 0101 200 [email protected]

We schreven al eerder over wat een nieuwe keuken gemiddeld kost, maar soms zijn er momenten in het jaar dat een betaalbare keuken nog een stuk betaalbaarder wordt. Denk bijvoorbeeld aan momenten waarop er wellicht acties gehouden worden. Dit is vaak een mooi moment om een grote uitgave te doen, want het scheelt je met zo een actie al snel wat euro’s.

Waar moet ik aan denken bij een betaalbare keuken?

Gemiddeld kost een keuken tussen de 5.000 en 15.000 euro, maar kies je voor een betaalbare keuken, dan ligt de prijs daar natuurlijk nog een stukje onder. Dat is immers wat de keuken betaalbaarder maakt. Bij deze keuken mag je ook zeker apparatuur verwachten zoals onder andere een kookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. Je hebt zo al een complete keuken vanaf 1995,- euro.

In welke stijl kan ik een betaalbare keuken vinden?

Een betaalbare keuken zijn er in meerdere stijlen te vinden waardoor deze altijd goed bij je interieur zal passen. Van matzwart met een stoere greep tot een landelijk kaderfront in het gebroken wit. Het is allemaal mogelijk en daarom is zo een betaalbare keuken zeker een goede optie als je voor een gunstige prijs je keuken compleet wilt aanpassen.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een keuken aan te passen naar wens. Dit zal wel van invloed zijn op de prijs van de keuken, maar resulteert wel in een keuken die waarschijnlijk nog dichter in de buurt komt van jouw droomkeuken.

Wil je meer keukens bekijken? Klik dan hier.

Zit jouw droomkeuken er niet bij? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij een van onze twee showrooms om je daar te laten inspireren. Je kunt ook een afspraak maken om samen met een specialist de keuken te ontwerpen die perfect bij jou past.

Lees meer:

– Wat kost nu een nieuwe keuken?
– Wat is de perfecte keukenindeling?
– Alles over de woonkeuken + tips.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest