088 0101 200 [email protected]

De nieuwste editie van het unieke keukenmagazine van Keukenwarenhuis.nl ligt voor je klaar! Een magazine boordevol inspiratie, handigheidjes, keuken ideeën, kijkjes in de keuken en nog veel meer!

 

Ons nieuwste keukenmagazine

 

Wat kun je zoal verwachten in onze nieuwste editie van het magazine?

In het magazine vind je onder andere een uitgebreid interview met schaatskoningin Irene Schouten over de nieuwe keuken. Ondanks dat haar partner Dirkjan Mak de keuken als meubelmaker, restaurateur en verbouwingsspecialist de keuken zelf had kunnen ontwerpen en maken, kozen ze er samen voor om de nieuwe keuken door Keukenwarenhuis.nl te laten leveren. “De keuken wordt onderdeel van een nieuw te bouwen huis. Daar komt veel bij kijken en je moet daarom niet alles zelf willen doen” aldus Dirkjan en Irene.

Ook lees je in het magazine meer over onder andere matzwarte keukens, innovaties, de stoomoven (mét een overheerlijk recept), aanrechtbladen, landelijke keukens, een kijkje in de keukens van onze klanten en vind je compleet ontzorgde keukendeals: complete keukens voor haarscherpe prijzen!

 

Keukenmagazine 22-23

 

– Stoere editie met Irene Schouten.
– Per PostNL bij u thuisbezorgd.
– Over de kracht van ons familiebedrijf,
– Lezersaanbiedingen: 27 KeukenDeals,
– Uniek module keukens concept,
– Iedere week kans op een gratis messenset.
– Keukens getoond met netto prijzen.
– Met speciale lezersaanbiedingen,
– Persoonlijk interview met schaatskoningin Irene Schouten,
– Vele noviteiten op keukengebied,
– Unieke keuken checklist, ideaal ter voorbereiding,
– en nog veel meer!

 

Vraag jouw exemplaar gratis aan via Keukenwarenhuis.nl en maak elke week kans op een prachtige messenset. Het magazine wordt gratis bij jou thuisbezorgd. BEZORGING (alleen) IN GEHEEL NEDERLAND! (adressen in het buitenland worden niet bezorgd)

 

Kun je niet wachten tot het magazine op de deurmat valt en wil je nu meteen op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje in ons Lookbook van 2022 of blader lekker door onze blog en laat je inspireren! 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest