088 0101 200 [email protected]

In het centrum van Zevenbergen wonen Jaap en Margriet met hond Spirit en een paar leeuwenkoppen. Niet alleen wonen ze op een hele bijzondere plek, maar hebben ze ook een hele unieke keuken in Italiaanse stijl in hun nieuwe woning staan. Daarom namen wij een kijkje in de keuken bij Jaap en Margriet.

Toen ze de keuken uit gingen zoeken hebben ze rondgekeken op internet en zijn ze in verschillende winkels langs geweest om gevoel te krijgen wat ze precies wilden met de keuken, zo ook bij Keukenwarenhuis.nl. “Een bekende van ons had een goede ervaring met Keukenwarenhuis.nl, daarom zijn wij hier ook een kijkje gaan nemen en deze winkel gaf ons een goed gevoel” vertelt Jaap. Ze hadden een erg fijn gesprek met keukenontwerper Jos. Het stel had een erg uitgesproken mening over de keuken die ze graag wilden. Italiaanse stijl, geen bovenkasten en een grijze achterwand. “Jos luisterde heel goed naar onze wensen en we zijn erg blij met het resultaat.”

 

overzicht keuken

 

Jaap en Margriet wonen in een prachtig appartement. Het gebouw waarin ze wonen was een oud bankgebouw en dat is volledig gerenoveerd, nu zijn het appartementen geworden. “De ombouw van de kluis staat zelfs nog in onze woning. De kluisdeur zelf niet, dat mocht niet in verband met veiligheid” zegt Jaap. Het uitzicht van de woning is bijzonder te noemen, de kerk staat namelijk nog net niet in de achtertuin en ze kijken uit op een gezellig binnenhofje. Omdat Jaap en Margriet in een nieuw appartement kwamen wonen, zat er nog geen keuken in. Ze konden daarom nog alle kanten op.

Voor de nieuwe keuken wisten Jaap en Margriet precies wat ze wilden. “Qua apparatuur wilden we heel graag een kookplaat met wasemafzuigkap, twee ovens en een hele grote koelkast. De vaatwasser wilden we graag wat hoger, dat is handig met inruimen.” Daarnaast wilden ze veel werkruimte, planken in plaats van bovenkasten en een kookeiland, maar geen blok. Ook wilden ze graag lades, zodat het geheel strak zou worden en dat vonden ze makkelijk. “Verlichting was voor ons ook heel belangrijk.” Zo wilden ze graag spots onder de planken en verlichting onder het kookeiland. Tot slot wilden ze veel opbergruimte in de keuken. “We hebben heel veel spullen voor de keuken, maar we gebruiken alles” zegt Margriet. In het kookeiland is daarom ook gekozen om aan één kant lades te plaatsen en aan de andere kant bij de bar extra opbergruimte te creëren met kastjes. “Hierdoor kunnen beide kanten volledig benut worden.”

 

details

 

Het was allemaal wel even spannend voor Jaap en Margriet. “Alles moest nog gebeuren. Het leidingwerk van de keuken en de montage hebben we op basis van eerdere ervaring door dezelfde monteur laten doen” zegt Jaap. Er moest een heel construct gebouwd worden voor de keuken. Ook moesten er voor de led lampen planken ingefreesd worden om alle kabels weg te werken. “Het was volgens de monteur een van de leukste klussen, een andere uitdaging.” Vanaf het moment van levering is er helaas wel het een en ander mis gegaan. Een unieke keuken brengt risico met zich mee en dat risico is hier gebleken. “We bleven zoeken naar oplossingen en we hebben genoten van de manier waarop Maurice, Wendy en Frank werkten.” Op enig moment is Frank zelfs naar Zevenbergen gekomen om samen met Maurice ter plekke een oplossing te bespreken. Alles is goed opgelost en Jaap en Margriet zijn nu ontzettend blij met hun keuken. “Echt 10 duimen omhoog voor Maurice, echt een topper!”

 

details kijkje in de keuken Jaap en Margriet
De keuken is erg ruim opgesteld en open naar de huiskamer zodat de keuken echt een verlengstuk is van het interieur. “We vonden het cruciaal dat we makkelijk om het keukeneiland heen kunnen lopen en dat er genoeg ruimte zou zitten tussen de keuken en het eiland.” De Italiaanse stijl keuken combineert ook prachtig met de marmerlook vloer. “We hebben de tegels overal bijgehouden.” De keuken heeft een donkere betonlook en het kookeiland heeft een lichte betonlook. Alle kleuren van de keuken komen terug in de marmerlook vloer, wat het een mooi en warm geheel maakt.

Jaap en Margriet zijn dolblij met hun nieuwe keuken. “Ik ben vooral heel blij met mijn Neff ovens” zegt Jaap. Margriet is heel blij met de verlichting onder de bar en de ruimte in de keuken. “Jos heeft ons erg verrast met de combinatie van een donker en een licht front, een stevig houten blad als bar en de optie om een plint te laten inspringen, zodat de verlichting onder het kookeiland extra mooi uitkwam” zegt Jaap. In de avond zetten ze de spots in de keuken graag uit, het licht op de grond is dan niet alleen praktisch maar het brengt ook veel sfeer in hun woning. “De spots zitten precies boven de juiste plekken en de verlichting kun je van warmte verstellen. Ook zijn ze erg blij met het werkblad. Het werkblad is 80 cm diep in plaats van standaard 60 cm diep. “We hebben nu extra veel werkruimte, dat vinden we heel fijn omdat het toch onze favoriete plek is.”

 

verlichting bar

 

De keuken hoort echt thuis in de tijdsgeest van nu. Een keuken is niet langer een keuken, maar een stuk van het interieur. Dat hebben Jaap en Margriet heel goed toegepast in hun woning. “Onze keuken is een meubelstuk, geen keukenblok.” De afwas zal je daarom ook niet op de keuken zien staan. “Als ik kook, wil ik niet eerst de keuken opruimen om te koken.” De keuken is een echte kook- en relaxplek voor ze. “We zitten hier altijd, het is voor ons de belangrijkste plek in huis.” De opstelling maakt de keuken een sociale plek. “Als opa met de soep bezig is, zitten onze kinderen aan tafel en onze kleinkids aan de bar.” Hond Spirit voelt het ook en ligt graag voor de keuken.

Jaap en Margriet zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “Het team was erg deskundig en we hebben heel goed samengewerkt.” Ook willen ze graag hun complimenten uitspreken naar Jos, Frank, Wendy en vooral Maurice. “We hebben echt genoten van de manier waarop hij samen met Wendy te werk ging, heel oplossingsgericht.” Ook met de service van Keukenwarenhuis.nl zijn ze erg tevreden. “Maurice en Wendy verdienen een ster voor klantenservice en deskundigheid, echt top!”

 

details

details

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest