088 0101 200 [email protected]

Toen Kiki en Dyon op zoek waren naar een nieuwe keuken, kwamen ze naar Keukenwarenhuis.nl. “De moeder van Dyon koopt altijd keukens bij Keukenwarenhuis.nl en ze adviseert iedereen bij jullie langs te komen. Daarom zijn we een kijkje gaan nemen en hebben we in de showroom inspiratie opgedaan.” In de showroom viel hun blik direct op de tweede keuken. “Daar stond een prachtige mat zwarte keuken. We waren er meteen uit, deze keuken moest het worden.” Het resultaat is echt prachtig geworden, daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Kiki en Dyon. Op Instagram @BijKikiThuis geeft Kiki meer kijkjes in de woning.

 

Het gesprek met de verkoper verliep heel soepel. “Ik wist heel goed hoe ik de keuken wilde qua indeling. Ik wilde drie hoge kasten, met de oven in het midden zodat het mooi symmetrisch was. Ook had ik al uitgedacht waar ik wil spoelen en koken.” De adviseur dacht goed met hen mee en kon het plan goed uittekenen. “We hebben gedaan wat bij de ruimte past en daar zijn we heel blij mee.”

 

 

keuken details

 

In 2019 kochten Kiki en Dyon hun huis in Leiden. Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, beginnen ze te lachen. “De tegels die er in zaten zijn weer bijna hip” grapt Dyon. Dyon is timmerman en hij heeft de hele woning verbouwd, dit heeft zo’n 10 maanden geduurd. Ook de nieuwe keuken heeft Dyon zelf geplaatst. Van de oude keuken herken je niks terug. “De keuken was misschien wel 60 jaar oud” zegt Kiki. Van de oude indeling is helemaal niets meer te zien. “We hebben de muur vanaf de woonkamer naar de keuken opengebroken en de achterdeur vervangen voor een raam, om het maximale uit de keuken te kunnen halen.” Door het grote raam is er een prachtige lichtval in de keuken.

 

De oude keukenoude keuken Kiki en Dyon

 

Hoewel ze naar Keukenwarenhuis.nl kwamen om inspiratie op te doen, hadden Kiki en Dyon wel wat wensen voor de keuken. Kiki wilde heel graag een zwarte keuken met een moderne uitstraling. Ze wilde geen wit blad en vooral niet van kunststof. “Maar kijk, we zijn toch voor een wit blad gegaan van kunststof” zegt Kiki lachend. De combinatie van de zwarte keuken en het witte marmerlook aanrechtblad sprong er uit. “Met een grote verbouwing moet je veel keuzes maken, dus als het goed voelt moet je het ook gewoon doen.” Naast dat de keuken zwart moest worden, wilde Kiki ook graag een inductie kookplaat. “Dat is lekker makkelijk schoon te houden, ik kan het iedereen aanraden!”

 

In de woning staat nu een prachtige U-vormige mat zwarte keuken, met aan één zijde drie hoge kasten met in het midden een oven. “Er werd bij de aankoop van de keuken enorm goed met ons meegedacht. Bij het afroepgesprek hebben we toch nog gekeken naar de opties voor het aanrechtblad, maar het werd toch de eerste keus.” Ook werd er goed meegedacht over de plaatsing van de keuken. “We hebben in de keuken een verlaagd plafond, dus het was wel even spannend of de hoge kasten zouden passen” zegt Dyon. Kiki gaf aan verrast te zijn door de adviseur, zo liet hij een carrouselkast aan ons zien. “De carrousel is echt een uitkomst. Ik heb er een hoop plezier van, het werkt heel soepel en ik heb geen pannen meer in elkaar zitten.”

 

details

 

Kiki is dolblij met haar nieuwe keuken. Ze vindt het een heerlijke plek en houdt onwijs van koken. “Zeker sinds de Coronatijd vind ik het super fijn om uitgebreid te koken” zegt Kiki. Omdat de eettafel dichtbij de keuken staat, is het een hele sociale plek in huis. Het is echt Kiki’s domein, Dyon houdt namelijk niet zo van koken. “Als ik maar gewoon mijn bakkie koffie kan zetten ben ik blij” zegt Dyon. Het schoonmaken van de keuken vindt Kiki een minder leuke klus. “Maar als het eenmaal gedaan is, dan kijk je er naar en dan is dat zó fijn.” Gelukkig is de keuken gemakkelijk in onderhoud. “Door de grepen in de keuken heb je veel minder last van vingerafdrukken. Daarbij zijn ze heel mooi en tof, maar zo onopvallend en toch erg praktisch.” Ook met de koelkast zijn ze erg blij. “In de vriezer hebben we een pizza vak, echt super handig!” Hoewel Dyon niet zo van pizza houdt is hij ook blij met het vak, het is namelijk ook heel erg geschikt voor ijsblokjes.

 

details

 

De keuken blend heel goed in hun hotel chique en moderne interieur. “Het is een stijlvolle, moderne en praktische keuken geworden” zegt Kiki tevreden. “Zij zegt het” zegt Dyon met een knipoog. Ze hebben de afgelopen maanden samen een eigen plek gevormd. “Het was niet altijd leuk, maar het samen verbouwen wel” zegt Kiki.

 

Kiki en Dyon zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. De adviseur dacht goed met hun mee en hield rekening met het budget. “De verkoper maakte al keuzes naar aanleiding van onze wensen en ons budget, waardoor hij bijvoorbeeld geen te dure onderdelen liet zien” zegt Kiki. Ook vonden ze het erg fijn dat er nagebeld is, of echt alles goed was. “We hadden op één deurtje een klein plekje zitten wat je eigenlijk bijna niet zag, maar we kregen meteen een nieuw deurtje. Dit is dus heel snel en goed opgelost.” Ze zijn heel blij met de nieuwe keuken en de service van Keukenwarenhuis.nl. “De volgende keuken zullen we hier zeker weer kopen.”

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest