088 0101 200 [email protected]

Dit keer in een kijkje in de keuken van… de keuken van Piet en Dicky.

In Alphen aan den Rijn wonen Piet en Dicky, samen met hun papegaai Coco en hond Dex. Piet en Dicky zijn ons niet onbekend, zij kochten al eerder een keuken bij Keukenwarenhuis.nl. Toen zij kort geleden verhuisden, hebben ze de boel flink opgeknapt en wilden ze eigenlijk ook heel graag direct de keuken aanpakken. “We hebben al jaren ervaring met KeukenWarenhuis.nl, dus ik heb meteen Jos opgebeld en gezegd dat we graag een nieuwe keuken wilden” zegt Dicky.

Op de website van KeukenWarenhuis.nl had Dicky een keuken uit voorraad gevonden en was direct verliefd op het showmodel met kaderfronten. “Omdat de ruimte van de keuken anders is en omdat we de muur hebben laten staan, moesten we creatief zijn.” De afzuigkap vindt Dicky echt prachtig, ze vond alleen een afvoerbuis in de keuken niet zo mooi. “Daarom vroeg ik of het mogelijk was om er klepkasten bij te bestellen en als bovenkastjes op te hangen. Zo kon de buis mooi weggewerkt worden.”

kijkje in de keuken rijnsdam2

De oude crèmekleurige keuken was een doorn in het oog. Deze was te klein, oud en echt aan vervanging toe. Tijdens de grote verbouwing hebben ze ook de achterdeur verplaatst van de keuken naar de woonkamer, hierdoor hebben ze meer ruimte kunnen creëren in de keuken. Ze wilden heel graag een grotere keuken die heel ruimtelijk oogt. Ook wilden ze een hoop kastruimte en de apparatuur die ze in het oude huis hadden wilden ze heel graag terug zien in de nieuwe keuken. In het oude huis hadden ze een vaatwasser, magnetron, oven en een grote koelkast. In de nieuwe keuken konden deze apparaten dan ook niet ontbreken en hebben ze deze nieuw aangekocht. “Het is prachtig geworden.” In de woning hebben ze prachtige zwarte kozijnen en zwarte stalen deuren met glas erin. Samen met het kaderfront van de keuken is dit een unieke, maar erg mooie combinatie te noemen!

Als we vragen wat de keuken voor Dicky betekent moet ze lachen. “De keuken is echt de lievelingsplek van mijn man. Hij kookt namelijk. Hij kookt zo lekker, dat hij eigenlijk kok had moeten worden!” Dicky is niet zo’n kok, maar ze vindt de keuken wel een hele fijne ruimte geworden. “Elke avond koken vind ik niks, ik vind het maar lastig om elke avond te bedenken wat we gaan eten.” Dicky kookt liever speciale gerechten, zoals macaroni, spaghetti, nasi en lasagne, maar geen gekookte aardappelen.

Piet en Dicky zijn erg blij met hun nieuwe keuken. “De keuken werd al met 3 weken geleverd, supersnel en het resultaat is boven verwachting! We kregen een goede service en ook de jongens die de keuken hebben gebracht deden het fantastisch.” Het leveren van de keuken ging van een leien dakje. “Jos had alles goed geregeld en het plaatje is compleet.”

kijkje in de keuken rijnsdam3

gootsteen kijkje in de keuken

kleinkinderen kijkje in de keuken

De kleinkinderen van Piet en Dicky laten vol trots de keuken aan ons zien. 

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail zodat we contact met je op kunnen nemen!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest