088 0101 200 [email protected]
Eens in de zoveel tijd krijgen wij de kans om bij onze klanten in huis te kijken en praten over hun prachtige nieuwe keuken. Ook zo kwamen we deze keer bij Hilde en Marc!

Via een advertentie in het stadskrantje kwamen Hilde en Marc bij Keukenwarenhuis terecht. Het was dan ook het eerste bezoek aan een keukenwinkel en het bleek direct een schot in de roos, toen ze op een zondag een bezoekje brachten aan de showroom in Ter Aar.

oude keuken

Al een lange tijd had Hilde wat wensen voor hun keuken. Al pratende met Jelle kwamen ze tot de conclusie dat er een kastenwand kon worden gemaakt. In die wand zou de oven geplaatst kunnen worden. In eerste instantie zou deze wand een toevoeging zijn aan het bestaande keukenblok, want deze was nog best in een goede staat. Was het dan wellicht mogelijk om de kastdeurtjes te vervangen? Natuurlijk is dat mogelijk, maar dit bleek toch wel een kostbare zet waardoor Hilde en Marc het snel hadden bekeken. Zij zagen een compleet nieuwe keuken wel zitten!

Met Jelle gingen ze aan tafel om de kleuren en materialen te kiezen die zij mooi vond. Wit voor de kastjes en geborsteld staal voor de kastenwand. Samen maakte ze een ontwerp wat compleet naar hun zin was en waar ze heel wat jaren mee vooruit zouden kunnen. In het eerste ontwerp was een barretje getekend, een keukenblok met lades en een prachtige kastenwand met ruimte voor onder andere de oven en magnetron, voorraad en de koel/vries combinatie. Een keuken met ongelofelijk veel ruimte.

nieuwe keuken

“Op weg naar huis realiseerde we ons opeens echt dat we een keuken hadden gekocht” zegt Hilde. Iets wat ze van te voren niet gedacht hadden, maar het vriendelijke personeel en Mark Verkerk gaven de doorslag. Eenmaal thuis aangekomen keken Hilde en Marc de ruimte nog eens goed rond en realiseerde ze zich dat het barretje niet de beste keuze bleek voor de ruimte. Zo ontstond er een lijst met aanpassingen en vragen die erg handig waren voor het tweede gesprek. In dit gesprek kozen we uiteindelijk voor de uitschuiftafel die in de kastenwand verwerkt zat. “Precies zoals ik hem in gedachten had” zegt Hilde. Deze tafel maakt dat de keuken extra werkruimte krijgt en tevens kan deze plek gebruikt worden als ontbijtbar.

nieuwe keuken

De keuken kopen is 1, maar er komt nog wel meer bij kijken. We kwamen tot de conclusie dat de apparatuur in de keuken toch al wat jaren mee ging en daarom besloten we het te vernieuwen. Ook dachten we na over de achterwand boven het aanrecht, want wat wilde we daarmee? We hebben een iets gewaagde, maar ook unieke keuze gemaakt voor een fotowand. Op de foto is de haven van onze woonplaats te zien. Hierdoor krijg je tijdens het koken de indruk dat je uit het raam de haven in kijkt.

nieuwe keuken Hilde en Marc

“Toen eenmaal de keuken geplaatst was voelde ik mij zo blij met mijn nieuwe spullen. Rustig aan heb ik de keuken ingericht en aangekleed, maar er ontbrak nog één ding, de fotowand.” Toen de wand eenmaal geplaatst was kond Hilde eindelijk vol trots hun prachtige nieuwe keuken showen aan familie en vrienden.

Hilde en Marc

We wensen Hilde en Marc ongelofelijk veel plezier van hun prachtige nieuwe keuken.

Ben jij ook benieuwd of wij jouw droomkeuken hebben staan of kunnen ontwerpen? Kom dan gerust langs bij een van onze filialen of maak hier alvast een afspraak.

Zoek je toch nog wat meer inspiratie? Bekijk dan..

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest