088 0101 200 [email protected]

De Dakar rally is weer van start, daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van… De keuken van Tim & Gaby.

 

Over de Dakar Rally

 

Tim Raced al jaren mee in de Dakar Rally. 15 jaar geleden startte hij samen met Gaby, nu rijdt hij al vele jaren met zijn tweelingbroer Tom Coronel. Tim begon zijn race carrière in 1994 toen hij voor Citroën AX meteen het kampioenschap in de GTI Cup wist te winnen. De Keukenwarenhuis.nl familie is sinds die tijd sponsor van Tim!

 

Dakar Rally Tim en Gaby

 

Bij de finish van de laatste Dakar-rally lieten Tim en Tom Coronel al doorschemeren dat ze klaar waren voor iets nieuws, voor de volgende stap. Dat gaat nu gebeuren. Op 1 januari stonden ze in Saudi-Arabië aan de start van de Dakar 2022 met een nieuwe auto, de Century CR6, klaar om in 15 dagen naar schatting 8000 kilometer af te leggen. Tom: “Dit zal zeker het volgende niveau zijn.” Tim: “Het is een heel nieuw avontuur voor ons.”

 

Tim en Tom Coronel

 

In het centrum van Alphen aan den Rijn wonen Gaby en Tim met hun twee meiden. Met opa en oma om de hoek bleek dit de perfecte locatie voor het gezin. Toen zij in de woning trokken hebben ze de hele benedenverdieping onder handen genomen. Diverse muren zijn verplaatst of afgebroken en de keuken heeft een belangrijke plek in het huis gekregen. Eigenlijk is de hele benedenverdieping om de keuken heen gecreëerd.

 

 Oude situatie keuken

oude situatie keuken tim en gaby

Gaby heeft namelijk een opleiding gevolgd aan het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam en heeft daardoor een goed idee wat ze wil voor de woning. “ Wij hebben gekozen voor een grote leefkeuken en een knusse zitkamer. Ik heb de keuken bedacht. Dan weet je ongeveer waar alles moet komen en hoeveel ruimte je hebt, maar dan is het nog wel een ding om het daadwerkelijk in te vullen” zegt Gaby. “Toen ik bij keukenwarenhuis.nl de keuken uit ging zoeken heb ik wel een vriendin meegenomen. Zij heeft ook een interieurachtergrond en ik kan daarom heel goed met haar sparren.” Want om de beste keuze te maken heeft Gaby wel iemand nodig om mee te sparren. Met Tim kan Gaby niet sparren, want hij vind alles wat Gaby leuk vind prima. “Samen met Mark Verkerk hebben we de keuken helemaal ingevuld.”

 

Oude situatie keuken

oude situatie keuken

Toen Tim vervolgens het ontwerp te zien kreeg was hij verbaast. Een keuken van 7,5 meter had hij niet verwacht. “Maar uiteindelijk durf ik wel te zeggen dat dit precies is wat bij ons past.” Tot de dag van vandaag is de zwart-wit langgerekte keuken een echt hart van het huis en zijn Gaby en Tim er nog altijd enorm blij mee. Omdat Gaby en Tim een strakke planning hadden werd de keuken al snel besteld. Zo kon de keuken direct geplaatst worden toen de verbouwing klaar was. “ De keuken is prominent aanwezig in het huis en daarom moest alles perfect aansluiten” vertelt Gaby. Uiteindelijk werden de deurtjes nog keurig netjes gecontroleerd en afgesteld zodat de keuken er perfect bij staat. “Dit was de keuken zoals we hem voor ogen hadden; een grote leefkeuken. Het is echt het pronkstuk van ons huis.”

 

Nieuwe keuken

kijkje in de keuken kids

 

kijkje in de keuken kids

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail zodat we contact met je op kunnen nemen!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest