088 0101 200 [email protected]

De keuken van Helga en Wout bleek populair toen zij deze deelde op Facebook. Dit was reden genoeg voor ons om een kijkje te gaan nemen in de prachtige keuken van dit leuke stel. Kijk via deze blog met ons in de keuken en zie wat voor een transformatie hij heeft doorgemaakt.

Via via kwamen Helga en Wout bij Keukenwarenhuis terecht en al snel viel de keuze om hier hun keuken te kopen. Waarom? “Door de service van een klein bedrijf” zegt Helga. Ze wilde graag minder fouten ervaren in het proces en mits er iets zou gebeuren, toch een goede service krijgen.

De oude keuken van Helga en Wout was donker en had een afzuigkap hangen die het zicht naar de woonruimte belemmerde. In de nieuwe keuken wilde Helga graag van die afzuigkap af, zodat ze vrij zicht had. Hoe de nieuwe keuken er precies uit zou komen te zien, dat wisten ze nog niet. Echter wist het stel wel heel goed wat ze wel en niet in hun nieuwe keuken wilde hebben. Zo wilde Helga en Wout geen kastjes aan de muur, hadden ze een wens voor meer werkruimte en een greeploos hoogglans wit ontwerp.

oude keuken Helga en wout

Het ontwerp was er en de volgende stap kon gezet worden. Tijdens het inmeten bleek dat het eiland nog wat ruimer kon worden dan vooraf bedacht. Dit hebben Helga en Wout dan ook bij het tweede gesprek laten aanpassen. Een moderne en strakke keuken met op de kopse kant een hoogglans witte kast waar ruimte is voor voorraad door de twee apothekerskasten. Waar ook de zwarte oven en de vriezer mooi in verwerkt zijn. Verder een ontwerp met alleen maar lades (zelfs de koelkast is een lade) en vooral heel veel werkruimte.

nieuwe keuken Helga en wout

De nieuwe keuken valt goed in de smaak bij Helga en Wout. Wat er boven verwachting is aan de keuken? “Alles” antwoord Wout en Helga zegt “de keuken is kwa oppervlakte groter dan de oude keuken, maar minder nadrukkelijk aanwezig”. Ook de hoeveelheid werkruimte in de keuken blijkt precies dat te zijn wat ze hadden gewenst. ’S avonds spenderen we tijd in de keuken, omdat er een zitruimte aan de bar is die erg comfortabel is door de heerlijke nieuwe stoelen. Het maakt koken gezellig en je kunt er ook heerlijk eten geeft het stel aan.

keuken Helga en wout

Helga en Wout hebben aan alles gedacht. Want niet alleen is er werkruimte genoeg. Ook de lampen boven het eiland geven een speels effect in de strakke en moderne keuken en de barkrukken zijn aangepast in kleur en ontwerp. Het messenblok valt ons pas wat laat op. Dit is het messenblok wat ze kregen van Keukenwarenhuis. “Wout heeft het zwart geverfd, zodat het beter in de keuken past” zegt Helga. Dat is nog eens een goed idee!

kijkje in de keuken van

Wij wensen Helga en Wout ongelofelijk veel plezier van hun nieuwe keuken!

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs bij een van onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

Nog een andere keuken bekijken?

– Neem een kijkje in de keuken van Hilde en Marc!
– Bekijk Een kijkje in de keuken van… voor alle interviews

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest