088 0101 200 [email protected]

Wim en Hanna kwamen naar Keukenwarenhuis.nl met een missie: een groene keuken. “Ik had een idee voor de keuken, maar omdat er geen showroommodel was van de keuken die wij wilden is deze speciaal voor ons uitgetekend” zegt Hanna. De keuken is razend populair in het dorp waar ze wonen. In de supermarkt en de kerk krijgt Hanna vaak de vraag of die mooie groene keuken op Instagram van haar is. Hoog tijd om deze prachtige keuken ook te delen in ‘Een kijkje in de keuken van…’. Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Hanna en Wim.

“Een goede vriend heeft zijn keuken bij Keukenwarenhuis.nl gekocht en zo zijn wij ook bij jullie terecht gekomen. We hebben ook gekeken bij een andere keukenwinkel, maar dat was het gewoon niet.” Ze vinden Keukenwarenhuis.nl een mooie winkel en het was fijn dat ze even rustig hun rondje konden doen. “Na ons rondje gingen we aan tafel en dit was de uitkomst.” Hanna had haar idee van de woonkamer en keuken al helemaal uitgetekend in Floorplanner, daarom wisten ze al hoe de keuken eruit moest komen te zien.

groene keuken

Vorig jaar kochten Hanna en Wim hun huis in Katwijk aan Zee. Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, beginnen ze te lachen. “Goh, die stond er waarschijnlijk al 30 jaar. Het is niet voor te stellen hoe het er voor de verbouwing uitzag” zegt Wim. Samen met zijn vader heeft hij de gehele woning verbouwd en zelfs ook uitgebouwd. Ook de nieuwe keuken is zelf geplaatst, Wim is namelijk timmerman.

Voor de nieuwe keuken waren er wel wat wensen. Zo wilde Wim graag een bar in de keuken, dat vond hij wel leuk. Hanna wilde graag een groot werkblad. “We hadden altijd een klein werkblad, maar nu staan we gezellig samen in de keuken” zegt Hanna. Verder ging het allemaal heel snel en makkelijk. “Wij zijn niet moeilijk qua keuzes. Ik had ook een heel duidelijk beeld in mijn hoofd hoe het moest worden, dus echt moeilijke keuzes hoefden er niet gemaakt te worden.” Alleen de hoogte van de plint van het aanrechtblad was een lastige keuze, maar ook daar hebben ze niet lang over nagedacht. “Wij hadden ook veel vertrouwen in de adviseurs, zij hebben de vakkennis.”

lade en front groen

In het midden van de woning staat nu een prachtige groene U-keuken met bar. “Het was wel even spannend of de bar wel zou passen, de muren moesten namelijk nog gemaakt worden. Maar het is allemaal goed gekomen!” In de keuken hebben ze onder andere een LeMans hoekkast voor de pannen en de andere hoek is een kast met planken. “Hier staan mijn voorraadproducten. Ondanks dat we geen bovenkastjes hebben, hebben we zo toch heel veel ruimte.” Ook met de besteklades is Hanna erg blij.

Hanna en Wim zijn dolblij met hun nieuwe keuken. “De keuken is echt onderdeel van ons huis, het centrale punt.” Ze hebben vaak familie over de vloer, dan maken ze lekkere hapjes en vinden ze het heel fijn dat het een heel sociaal punt is omdat ze de woonkamer in kijken. “Het is echt mijn lievelingsplek in huis, naast de bank” zegt Hanna lachend.

Ze zijn vooral heel blij met de hoogte van de keukenkasten en het werkblad, omdat ze allebei vrij lang zijn. Ook door de afzuigkap zijn ze blij verrast, deze is hoog en smal wat fijn werkt. Wim is heel blij met de kookplaat. “We hadden thuis altijd gas, maar nu hebben we inductie en dat wordt echt zo warm!” Hanna is gek op de combi oven. “De oven is zo snel voorverwarmd, de oven wordt elke dag gebruikt!” In de keuken hebben ze ook een paar unieke items staan, wat de keuken heel persoonlijk voor ze maakt. “We hebben van onze oom een snijplank van Duijn & Durieux gekregen voor onze verloving. Deze snijplanken maakt hij zelf van eikenhout. Dat doet hij samen met een vriend.” Ook staat er een kaartenrek in de keuken met kaarten van hun trouwerij. “Deze heb ik gekregen van een winkel, ik ben er heel blij mee omdat ik zo naar de kaartjes kan blijven kijken.”

snijplank groene keuken

De bar maakt dat de keuken een gezellige en sociale indeling heeft en een belangrijke plek in de woonkamer is geworden en samen met het interieur vormt het één geheel. “Iedereen zei: goh een groene keuken, zou je dat wel doen? Maar nu ze het resultaat kunnen zien vinden ze het toch wel erg mooi geworden.” Zelfs zo mooi, dat Hanna nu ook haar broer en zus helpt met het interieur. Zo heeft ze plattegronden voor ze gemaakt en helpt ze mee de meubels uitkiezen. “Ik houd van interieur, dus ik vind het heel leuk om te doen.”

kastje Le Mans

Hanna en Wim zijn lovend over Keukenwarenhuis.nl. “We zijn heel erg verrast over wat er allemaal mogelijk was voor ons budget. We hebben een hele goede kwaliteit keuken voor een heel schappelijk bedrag.” Ze zijn blij met de manier waarop ze geholpen zijn. Niet opdringerig, vakkundig, een goede en gezellige sfeer en de levering was ook top, dit hebben ze als erg prettig ervaren. “We klinken een beetje heel erg tevreden, maar het is zo.” zegt Wim. Hanna knikt en zegt met een glimlach “De keuken was nooit gemaakt in deze combinatie en de verkoper gaf vertrouwen dat dit een goed idee was. We hebben elkaar geïnspireerd.” De kleur was alsnog even spannend, maar toen ze de kleur eenmaal thuis zagen waren ze helemaal blij.

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest