088 0101 200 [email protected]

Dit keer in een kijkje in de keuken van… JayJay Boske. JayJay is te zien op TV, onder andere als deelnemer van het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Survivallen op het expeditie eiland was niet zo leuk als mensen denken. “Als ik eraan terugdenk was het heel leuk, maar als je er bent wil je heel graag naar huis” zegt JayJay.

 

Hij at vis, rijst en meelpannenkoekjes. Een wel heel bijzondere maaltijd was een slang. “Midden op de dag zag ik een slang in de bosjes liggen.” Zonder na te denken dook hij erop af en greep hij de slang bij z’n staart. “Ik dacht: oh shit, wat moet ik er mee? De slang was heel sterk en ik was toch wel bang dat de slang zou bijten.” Toch is het gelukt. Waar de slang naar smaakte? “Het leek erg op kip. Maar alles wat je er eet is lekker.” Het was best afzien. “Zonder eten op een eiland zitten is niet leuk.” Ook moesten de deelnemers erg primitief koken, met een zelfgemaakt kampvuur. Gelukkig heeft JayJay thuis een prachtige keuken staan die van alle gemakken is voorzien.

 

JayJay is bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via Tim Coronel. “Ik heb met Tim gewerkt bij de Dakar. Hij was erg over jullie te spreken.” Vooral de gezelligheid en, zoals JayJay het noemt, gastvriendelijkheid gaf de doorslag om de keuken hier te kopen. “Je kan overal een keuken kopen, maar het moet goed voelen. De keuken ziet er nog steeds mooi uit en ben er heel blij mee.”

 

keuken JayJay

 

Als we vragen naar de oude keuken, moet JayJay even denken. “De oude keuken was echt een troep. Oud en gedateerd.” In de oude keuken stond er een groot kookeiland, maar daar vond JayJay zijn appartement veel te klein voor. Voor de nieuwe keuken had JayJay vooral inspiratie opgedaan op Pinterest. “Ik ben echt een groot Pinterest aanhanger, het is een makkelijk medium om geïnspireerd te raken.” Met deze inspiratie ging JayJay naar de showroom. “Ik ben zo goed geholpen, dat het idee dat ik had steeds meer vorm kreeg.” De grootste wens die hij had voor de nieuwe keuken is dat hij vanuit de keuken de tuin in kon lopen. “Ik wilde dat het als één geheel voelt, dat ik de tuindeuren kan openslaan en lekker door de keuken kan lopen.” Ook moest de kraan en koffiecorner bij de keuken passen, deze komen namelijk ergens anders vandaan. Tot slot moesten de tegels erboven natuurlijk goed bij de keuken passen. “Deze passen erg mooi bij mijn nieuwe keuken.”

 

Details JayJay

 

In de woning staan nu twee prachtige mat donkergrijze keukenblokken. Een laag keukenblok waar je kunt spoelen en koken aan de ene kant en een hoog keukenblok met apparatuur aan de andere kant. In de keuken staat ook JayJay’s koffiecorner en witgoed. Door de opstelling van de keuken oogt zijn bescheiden flat open en ruimtelijker. “De indeling is echt heel relaxed.”

 

JayJay is erg blij met zijn nieuwe keuken. Hoewel de keuken voor hem het minst gebruikte gedeelte van het huis is, maakt zijn vriendin graag gebruik van de keuken. Toch is er iets in de keuken dat er voor hem uitspringt en dat is de afzuigkap. “De afzuigkap vind ik zó tof, die klopt gewoon!” De koffiecorner is JayJay ook erg blij mee. “Deze wordt door mij wel heel heel heel goed gebruikt.”

koffiecorner kijkje in de keuken JayJay

 

Ook met Keukenwarenhuis.nl is JayJay erg blij. “Het was allemaal heel relaxed, het ging heel soepel.” Ook het plaatsen van de keuken ging van een leien dakje. “De monteur Raymond heeft goed werk geleverd, het is ook een hele fijne guy.” Achteraf gezien had JayJay graag een grotere koelkast gehad en voor een donkere kleur keuken zal hij niet snel meer gaan. “Het is een hele mooie keuken, maar voor iemand zo opruimerig als ik is het niet de juiste kleur.” Maar bovenal is hij tevreden. “De keuken is na 2 jaar nog helemaal perfect. Ik heb er helemaal niks geen gezeik mee gehad, nul!”

 

Details JayJay

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest