088 0101 200 [email protected]

Eigenlijk waren Pierre en Anja uit Arkel niet op zoek naar een nieuwe keuken, maar toen ze de showroom van Keukenwarenhuis.nl bezochten hebben ze toch een nieuwe keuken gekocht. Het resultaat is prachtig geworden en daarom nemen we een kijkje in de keuken bij Pierre en Anja.

 

Pierre en Anja hebben hun vorige keukens altijd in Duitsland gekocht. Toen ze in het AD een advertentie tegenkwamen van Keukenwarenhuis.nl wilden ze toch graag een kijkje nemen in de showroom. “Keukenwarenhuis.nl verkoopt Duitse keukens en wij zijn altijd heel tevreden geweest over Duitse keukens” zegt Pierre. Pierre en Anja waren nog niet van plan om een keuken te kopen, ze wilden eerst graag oriënteren en wisten nog niet wanneer ze de keuken zouden afnemen als ze er wel eentje zouden kopen. “We mochten binnen een jaar een beslissing maken, het was allemaal fijn geregeld!” Vooral de prijs was doorslaggevend. “De prijs was echt goed, een goede prijs voor goede kwaliteit.”

details keuken Pierre en Anja

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, zoeken ze meteen de foto’s op. “De oude keuken was ook wit met sierlijsten, inmiddels had de keuken wel crème kleur gekregen omdat deze al 20 jaar oud was” zegt Anja. Pierre vult Anja aan “Het was nog steeds een hele goede keuken, daarom hebben we de oude keuken verkocht. Duitse keukens zijn gewoon goede keukens.”

 

De oude keuken

oude keuken Pierre en Anja

 

Pierre en Anja wisten precies hoe de keuken eruit moest komen te zien. Daarnaast hadden ze ook een paar wensen. “Ik wilde in ieder geval een grote oven van 90 cm, een grote kookplaat, een grotere koelkast en een natuursteen blad” zegt Anja. Ook het keukenblok in de hoek wilden ze graag in dezelfde opstelling terugzien. “En geen bovenkastjes meer, zodat het ruimtelijker zou worden.” In de woning is ook een stuk uitgebroken om meer ruimte voor de keuken te creëren.

 

In de woning staat nu een prachtige moderne keuken in een wel heel unieke opstelling. Met een grote ingebouwde kastenwand, een schiereiland en een L-opstelling in de hoek hebben ze een prachtige grote keuken. “Kastruimte was erg belangrijk voor ons, we wilden graag veel ruimte want je moet toch je spullen kwijt.” Serkan, de adviseur waar Pierre en Anja mee aan tafel hebben gezeten heeft hun erg verrast. Zo kregen ze de tip om naast de grote oven ook een kleinere combi-oven erbij te nemen. “Hij vertelde ons dat we daar ongetwijfeld veel gebruik van zouden maken en dat is zo! Als ik iets snel op wil warmen dan scheelt dit een hoop tijd en energie.” De grote oven gebruiken ze om uitgebreid te koken.

details - Pierre en Anja

 

Naast de combi-oven zijn Pierre en Anja ook verrast over het advies met betrekking tot verlichting onder het aanrechtblad. “We vonden het idee ruimteschip-achtig en een beetje kitsch, maar het is zó mooi en het geeft zoveel meerwaarde aan de keuken.” Ook dacht hij goed mee met de indeling van het eiland. De ruimte wordt volledig benut. Aan de ene kant heeft het eiland lades en aan de andere kant vier keukenkasten.

verlichting kasten Pierre en Anja

 

Het was wel even spannend voor Pierre en Anja. Ze hebben een hele unieke keuken en dat brengt risico met zich mee. Dat risico is gebleken en er zijn helaas wat dingen mis gegaan. Het is helemaal goed gekomen. “We zijn zó goed geholpen en het is gewoon heel goed opgelost.” Ook over monteur Maurice zijn Pierre en Anja lovend. “Hij heeft gezorgd voor een geweldige montage.” Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals ze het hadden bedacht. “Het complete plaatje vinden we hartstikke mooi en we zijn heel tevreden.” Het licht in de keuken geeft veel sfeer en de vloertegels noemen ze een tegenhanger voor contrast. “De tegels zijn wat boerser, alsof ze er al jaren liggen. Zo zwakt het hele moderne van de keuken een beetje af en past het goed in onze woning.”

details - Pierre en Anja

 

Pierre en Anja zijn dolblij met hun nieuwe keuken. “De keuken is echt super!” zegt Pierre. Anja vult Pierre aan “Ja, dat vind ik ook echt ja.” Vooral de verbinding met de eethoek vinden ze helemaal het einde. Anja begint te lachen “Iedereen ziet wel alles, ook als de biefstuk valt.” Het stel is niet zo van de verandering, maar als ze iets willen dan willen ze het goed doen. “De keuken is hufterproof, praktisch en Duitse keukens gaan lang mee” zegt Pierre. Ook met de verlichting in de keuken zijn ze erg blij. “De lampjes kunnen dimmen, echt verschrikkelijk mooi.”

 

De hoekopstelling gebruiken ze als koffie- en theehoek en zijn ze ook erg blij mee. Pierre en Anja vertellen trots over Eén-Twee Maté (@12maté op Instagram) dat op het aanrecht pronkt, het bedrijf dat hun zoon samen met een vriend heeft opgericht. Ze verkopen Yerba Maté. Yerba Maté is een thee-achtige drank uit Zuid-Amerika en zit bomvol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het drankje zou je ook een echte energieboost geven, net als koffie maar dan zonder de bekende koffiedip.

details keuken en 12mate

 

De keuken is voor Pierre en Anja toch wel de belangrijkste plek in huis. Vooral omdat de keuken nu meer open is. “Als we eters of borrelaars hebben, is dat heel gezellig.” Ze zitten nu veel meer aan tafel en vinden het fijn dat ze vanuit de keuken connectie hebben met de mensen die aan de eettafel zitten.

 

Pierre en Anja zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “Ondanks dat er wat mis is gegaan, was de samenwerking perfect” zegt Pierre. Iedereen die bij Pierre en Anja langs komt vindt de keuken prachtig. “We zijn zelf ook echt tevreden en hebben Keukenwarenhuis.nl ook echt aanbevolen.” Pierre en Anja zijn erg trots. “We hebben nu echt ons eigen ding” zegt Pierre. Anja vult Pierre aan “Ja hoor, we zitten hier hopelijk nog wel 20 jaar met onze mooie keuken.”

 

details - Pierre en Anja

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest