088 0101 200 [email protected]

We zitten helaas weer in een lockdown, maar wij hebben goed nieuws! De keukenverkoop gaat natuurlijk gewoon door. Je kunt je nieuwe keuken kopen vanuit huis door de keuken online te kopen, via (beeld)bellen, maar nu ook bij jou thuis, door middel van een thuisbezoek. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen we je graag uit.

 

Een keuken kopen vanuit huis

Onze showrooms zijn helaas tijdelijk gesloten voor (niet-zakelijke) consumenten*. Maar niet getreurd, Keukenwarenhuis.nl verkoopt ook tijdens de lockdown keukens voor haarscherpe prijzen. En dat kan nu ook gewoon vanuit huis. Online, via (beeld)bellen of wij komen naar jou toe!

*Voor B2B zijn we wel open op afspraak!

 

Vrijblijvend bezoek aan huis
Wil je graag een afspraak aan huis? Dat kan door het afsprakenformulier in te vullen op de website van Keukenwarenhuis.nl. Bij een vrijblijvend bezoek aan huis nemen wij al onze uitgebreide voorbeeldmaterialen mee. Zo kun je alles goed bekijken en kun je direct ervaren hoe materialen tot hun recht komen in jouw woning. Bovendien meten wij de keuken dan direct in, zodat we direct een offerte op maat kunnen maken. Dat is nog eens makkelijk!

 

Onze adviseur Ahmad op thuisbezoek

Thuisbezoek Ahmad

“Marry en Bart waren bij maar liefst vier verschillende keukenzaken geweest voor een offerte. Er werd telkens dezelfde opstelling getekend waarbij het gevoel niet helemaal goed zat. Door op thuisbezoek te gaan kreeg ik een beleving bij de ruimte waardoor ik een ontwerp kon maken die nog niet eerder bedacht was. Dit ontwerp had alles waar ze van droomden en paste ook nog eens binnen het budget. Na een paar kopjes koffie, gebak en een gezellig gesprek, mocht ik ze feliciteren met de aankoop van hun nieuwe keuken.”
– Ahmad

 

Offerte online
Een online offerte behoort ook tot de mogelijkheden bij Keukenwarenhuis.nl. Wat we voor een goede offerte nodig hebben? Een omschrijving van de gewenste keuken, kleur, maten van de keukenruimte, het liefst zoveel mogelijk foto’s van de bestaande keukenruimte (indien nieuwbouw een plattegrond van de bouwer), wensen t.a.v. apparaten en merkvoorkeuren, het budget en wensen t.a.v. montage en levering. Heb je een offerte van een andere aanbieder? Dan kun je deze natuurlijk ook meesturen. Zo kunnen wij in één keer een correcte aanbieding doen. De maten van de ruimte worden uiteraard op een later moment nagemeten.

 

Keuken reserveren
Wij bieden ook de mogelijkheid een keuken te reserveren, voordat je officieel een handtekening zet. Wij kunnen namelijk productieruimte reserveren, zodat je zeker bent van je keuken en niet alsnog 14-18 weken hoeft te wachten. Vraag hiernaar bij onze adviseurs.

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen jou graag je droomkeuken te realiseren.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest