088 0101 200 [email protected]

Heb je moeite met de inrichting van het aanrechtblad in je keuken? Decoratie kan de keuken net wat sfeervoller maken. Maar hoe kun je het best je aanrechtblad decoreren? Lees gauw verder!

 

Aanrechtblad decoreren – Tips!

 

Kookboeken
Zet je favoriete kookboeken op het aanrechtblad! Ze zijn vaak mooi van uiterlijk en maken jouw keuken persoonlijk.

 

Kruidenplanten
Niet alleen staan kruidenplanten erg leuk in de keuken, je kunt ze direct afknippen voor het gerecht wat je aan het maken bent. Tips over kruidenplanten in de keuken lees je hier.

 

aanrechtblad decoreren

 

Losstaand apparatuur
Of je nou een hele bijzondere weegschaal hebt, een prachtige mixer of een luxe koffieapparaat. Een mooi losstaand apparaat kan veel sfeer toevoegen aan de keuken. Pas wel op: teveel apparatuur op je aanrecht oogt al weer gauw rommelig. Kies je favoriete of meest gebruikte apparaat en berg de rest op in je keukenkasten.

 

Fruitschaal
We eten het allemaal: fruit. Dus waarom leggen we dit niet in een prachtige fruitschaal op het aanrecht?

 

decoratie keuken

 

Kookaccessoires
Ook kookaccessoires kunnen een mooie toevoeging zijn op je aanrechtblad. Decoreer het aanrecht met een prachtig messenblok, een mooie pot met pollepels, je mooiste flessen olijfolie of zet er je mooiste snijplanken neer.

 

Kunst
In de blog over je leefkeuken gezellig maken heb je al kunnen lezen over kunst in de keuken. Kunst kan écht een mooie toevoeging zijn aan je keuken. Of dat nu in de vorm is van een schilderij of een mooi object zoals een vaasje, experimenteer met kunst op je aanrecht.

 

Less is more

Nu we je tips hebben gegeven over het decoreren van je aanrechtblad, kun je aan de slag met deze tips. Nog een aanvullende tip: zet niet té veel op je aanrecht. Wanneer je er teveel op zet oogt de keuken al gauw rommelig en bovendien moet de keuken natuurlijk praktisch blijven. Je wilt niet continu decoratie opzij schuiven voordat je kunt koken. Kies een paar opties en houd het daar bij (tenzij je het leuk vindt om veel spulletjes neer te zetten natuurlijk!). Ga jij aan de slag met onze tips? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom inspiratie opdoen in onze showrooms of maak alvast een afspraak. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. De koffie en thee staat klaar!

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest