088 0101 200 [email protected]

Bij het aanschaffen van een keuken is nadenken over de juiste indeling ontzettend belangrijk. Alles wat je vaak gebruikt, zou binnen handbereik moeten liggen. Maar wat zijn handige opbergers? In deze blog lees je alles over de keukenindeling.

 

Keukenindeling

 

Waar bewaar je verse levensmiddelen? Heb je er al eens over nagedacht om ergens in de buurt van de spoelbak en afvalbak op te bergen zodat je bij de bereiding van het eten alles snel kunt pakken en efficiënt weg kunt gooien? Of alles wat je nodig hebt bij het koken in het handbereik plaatsen van de kookplaat? Als alles op de juiste plek staat en gesorteerd is, dan gaat het koken ook allemaal veel gemakkelijker en sneller. Organiseren begint aan de binnenkant van de keukenkastjes met handige kasten en inzetstukken voor een goede keukenindeling.

 

Apothekerskast
Een apothekerskast is een smalle hoge voorraadkast. Wil je er iets uit pakken? Dan trek je de kast in zijn geheel naar voren. Met een apothekerskast kun je van twee kanten bij je producten komen en zie je in één keer wat je in huis hebt. Hiermee geef je bijvoorbeeld voorraad een vaste plek.

 

Lades
Natuurlijk heeft een normaal keukenkastje ook veel ruimte om spullen op te bergen, maar wil je alles overzichtelijk opbergen? Dan zijn lades ideaal! Je ziet je spullen namelijk in één oogopslag in de lade liggen. Een nadeel aan lades is wel dat ze gemakkelijk een rommeltje worden, maar ook daar zijn oplossingen voor: elementen voor in lades.

 

Elementen voor in lades
Wil je de ruimte in een lade extra goed benutten? Voor een extra georganiseerde keuken gebruik je flexibele elementen voor in ladekasten. Servies, bestek en pannen, je bergt het allemaal gemakkelijk op én heb je alles binnen handbereik. Ook zijn er lade-indelingen voor bijvoorbeeld kruiden. Een goede plek daarvoor is bijvoorbeeld links of rechts van het fornuis. Zo heb je kruiden bij de hand en pannen altijd in het oog. Ook zijn er speciale ladekasten voor onder de spoelbak, bijvoorbeeld met afvalbak waarin je afval ook nog eens kunt scheiden.

 

 

Er zijn veel opties als het gaat om een keuken indelen. Wil je weten wat er mogelijk is in jouw keuken? Kom langs in onze showrooms om te bekijken wat de opties zijn. Of maak direct een afspraak voor advies op maat. Onze specialisten helpen je graag op weg!

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest