Zelf iets lekkers maken voor het heerlijke avondje? Maak dit makkelijke en lekkere recept voor gevulde speculaas. Gevulde speculaas recept Dit recept is geschikt voor het bereiden van 16 stukjes gevulde speculaas. Pas de hoeveelheden aan naar gelang de grootte...
Een heerlijk recept voor het weekend: appel kaneel crêpes. Appel en kaneel zijn de ultieme combinatie en geven een instant herfstgevoel. Lekker als ontbijt of als brunch na een stevige herfstwandeling. Lees gauw verder voor dit heerlijke recept! Appel kaneel...
Nu de decembermaand steeds dichterbij komt, komen ook de feestdagen weer steeds dichterbij. Dit keer delen wij een gemakkelijk recept voor marsepein chocolade lolly’s, de perfecte snack voor de Sinterklaasdagen. Marsepein chocolade lolly’s recept Het recept is...
Ben je ook zo dol op een clubsandwich? Probeer dan eens deze variant op een klassieke clubsandwich: de pita clubsandwich. Lekker met (volkoren) pitabroodjes. Pita clubsandwich recept Het recept is goed voor 2 personen. Pas de hoeveelheden aan naar gelang de...
Pompoenen zijn nu weer volop te verkrijgen en dat betekent lekkere recepten met pompoen. Dit keer delen wij het recept voor pompoen mac and cheese: een heerlijk pasta recept. Pompoen mac and cheese recept Het recept is goed voor 2 personen. Pas de hoeveelheden...
Zelf pasta met paddenstoelen roomsaus maken? Met dit recept zet je dit maaltje binnen no time bij jou op tafel! Pasta met paddenstoelen recept Recept is goed voor 2 personen. Pas de hoeveelheden aan naar gelang de grootte van je gezelschap. Ingrediënten...
Hier vind je wekelijks jouw heerlijke portie keuken inspiratie. Van de laatste keukentrends en heerlijke recepten tot hippe keukenstijlen en handige keukentips.
NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.
Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.
VOLG ONS