088 0101 200 [email protected]

De mat zwarte keuken is nog altijd enorm populair, maar wist je dat je ook met de zwarte keuken meerdere afwerkingen hebt? Zo ook de zwarte houtlook keuken. Deze keuken neemt enorm toe in populariteit en dat begrijpen wij wel: een prachtige zwarte keuken met de natuurlijke uitstraling van hout.

 

Zwarte houtlook keukens

Een houtlook keuken geeft een warme sfeer in huis en is er in verschillende stijlen, zoals de black burned houtlook keuken. Oftewel de zwarte houtlook keuken. Deze kleur fronten geven keukenkasten textuur, hierdoor krijgt de zwarte keuken een natuurlijke en robuuste uitstraling.

 

Zwarte houtlook combineren

Een zwarte houtlook keuken combineert, net als de mat zwarte keuken, goed met verschillende kleuren werkbladen. Kies je voor een wit werkblad? Dan ontstaat er een prachtig contrast in de keuken. Ook grijs combineert prachtig met deze zwarte keuken: een dikke stenen aanrechtblad geeft de keuken een chique en stoere uitstraling. Bovendien zien we vaak een marmer(look) werkblad in combinatie met een zwarte keuken. Dit kan wit marmer zijn, maar ook een donker grijs/zwart marmeren blad.

Wanneer je andere materialen wilt combineren kun je denken aan RVS (bijvoorbeeld greeplijsten), koper, goud en brons. Deze kleuren komen heel goed uit tegen het decor van de zwarte keuken. Maar ook zwart doet het natuurlijk goed.

 

zwarte houtlook keuken

 

Perfecte match met verschillende woonstijlen

De zwarte houtlook keuken past perfect bij diverse woonstijlen. De kleur past bijvoorbeeld goed bij metalen en daardoor ook in een industrieel interieur. Ga je voor een greeploos design houtlook keuken? Dan matcht deze keuken ook perfect in een modern interieur. Wanneer je kiest voor een kaderfront, past deze naadloos in een landelijk interieur. Conclusie? De zwarte houtlook keuken is veelzijdig! Wij bieden verschillende keukens aan in deze keukenstijl.

 

Keukendeal 38
keukendeal 38

 

Keukendeal 52keukendeal 52

 

Keukendeal 77
keukendeal 77 kaderfront

 

 

Je kunt heel veel kanten op met de zwarte houtlook keuken en daarom past het al snel in bijna ieder interieur. Ben jij benieuwd welke keukens er zijn en of wij de perfecte keuken voor jou hebben? Kom dan langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest