088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar ben je nog niet uit over de kleur van jouw droomkeuken? Met de Scandinavic Wood keuken kun je veel kanten op en dat laten we graag aan je zien in dit artikel.

 

Houtlook keukens

Een houtlook keuken geeft een warme sfeer in huis. De houtlook keuken is er in veel verschillende stijlen. Zo heb je een donkere black burned en lichte Scandinavic Wood houtlook, maar ook een verticale en horizontale houtnerf of zelfs een houtnerf waar wat meer noesten in zitten. Zo is er voor iedereen wat wils. De Scandinavic houtlook is een lichte kleur houtlook met een wat ruwere houttekening met zichtbare noesten. Een prachtige stijl die goed te combineren is bij diverse woonstijlen.

Detail keuken

 

Scandinavic Wood keuken – combinaties

De Scandinavic houtlook van het keukenblok kun je doortrekken naar het aanrechtblad, om eenheid te creëren, maar deze houtlook combineert bijvoorbeeld ook prachtig met een zwart blad en zwarte handgrepen. Ook een wit blad of lichtgrijs blad doen het erg goed op de Scandinavic wood houtlook. Andersom werkt natuurlijk ook goed: een basiskleur keuken met een Scandinavic wood houtlook aanrechtblad. Kortom: het past vrijwel in ieder interieur!

Detail keuken - Scandinavic Wood keuken

Perfecte match met verschillende woonstijlen

Creëer een landelijke look met een robuust fornuis of ga voor een moderne look met een houtlook in een greeploos design. In principe past de Scandinavic wood houtlook in elk interieur. Verschillende tinten hout kunnen prima met elkaar combineren. Echter passen niet alle tinten hout even mooi bij elkaar. Veel hout in huis? Denk er dan om dat de ondertonen van het hout goed met elkaar matchen. Versterk het natuurlijke effect van hout door lichte tinten op de muren te gebruiken. Accessoires van metaal, betonlook, wol, vilt, katoen, linnen rotan, bamboe en sisal doen het ook erg goed bij houtlook. Ook accessoires in fellere kleuren doen het goed. Hout combineert namelijk goed met alle kleuren.

In de showroom hebben we diverse keukens opgesteld staan in de uitvoering Scandinavic Wood.

Scandinavic Wood keuken – Keukendeal 05Keukendeal 05

 

Scandinavic Wood keuken – Model Cora M208Model Cora Grain - model Cora M208

 

 

Je kunt heel veel kanten op met de Scandinavic wood keuken en daarom past het al snel in bijna ieder interieur. Ben jij benieuwd welke keukens er zijn en of wij de perfecte keuken voor jou hebben? Kom dan langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer keukeninspiratie:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest