088 0101 200 [email protected]

Populair in keukenland: de mat lichtgrijze keuken. Twijfel je tussen een witte en zwarte keuken? Dan is er ook een middenweg: grijs. Een populaire kleur in de keuken is mat lichtgrijs. Een prachtige neutrale kleur en leent zich voor bijna iedere ruimte. Bovendien is de kleur makkelijk te combineren. Je leest er alles over in dit artikel.

 

Grijze keukens

Er zijn ontzettend veel tinten grijs. Zo heb je lichtgrijs, donkergrijs, antraciet, greige (combinatie van grijs en beige), grijsgroen, grijsblauw en ga zo maar door. Met iedere tint creëer je een andere uitstraling.

 

steengrijs mat   steengrijs super mat

 

Mat lichtgrijze keukens – combinaties

Met mat lichtgrijs kun je veel kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige ton-sur-ton keuken in verschillende grijstinten, maar grijs combineert ook goed met wit, pasteltinten of juist lekkere opvallende kleuren. Ook hout combineert goed met de mat lichtgrijze keuken.

Wil je toch liever een andere kleur keuken, maar wel de kleur grijs terug laten komen? Ga dan voor grijze tegels of verf de achterwand in een grijze kleur. Of kies voor een grijs aanrechtblad.

 

zijdegrijs mat  mat lichtgrijze keuken

 

Perfecte match met verschillende woonstijlen

Met de mat lichtgrijze keuken kun je veel kanten op en past in veel woonstijlen. Deze keuken heeft een neutrale, maar chique en zachte uitstraling en past daarom goed in bijvoorbeeld een strakke, moderne woonstijl. Wanneer de mat lichtgrijze keuken uitgevoerd is op een kaderfront, past deze kleur ook heel goed in de landelijke keuken. Door de lichte kleur oogt de keuken ruimtelijk en open. Hou jij van een open en ruimtelijke sfeer? Dan is de mat lichtgrijze keuken een perfecte keuze.

 

zijdegrijs super mat

 

 

Je kunt heel veel kanten op met mat lichtgrijs en daarom past het al snel in bijna ieder interieur. Ben jij benieuwd welke keukens er zijn en of wij de perfecte keuken voor jou hebben? Kom dan langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer keukeninspiratie:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest