088 0101 200 [email protected]
De beton of betonlook keuken is een populaire keukentrend. Deze keukens hebben een robuuste uitstraling en zijn perfect voor woningen met een stoer interieur, net als bijvoorbeeld de stoere en industriële keukens.

Maar ook in een modern of landelijk interieur kan de betonlook keuken prachtig staan. De betonlook keuken is namelijk in meerdere vormen, tinten en afwerkingen verkrijgbaar. Zo kan je de betonlook keuken geheel naar eigen smaak ontwerpen.

betonlook keuken

De Betonlook Keuken

De betonlook keuken wordt gevormd uit kunststof fronten met een betonlook of uit fronten met een dunne betonlaag. Daar er verschillende kleuren en afwerkingen zijn is het mogelijk om de betonlook keuken verschillende uitstralingen geven.

Stoer en Robuust

Houd je van een stoere en robuuste keuken? De betonlook is hier uiterst geschikt voor. Combineer met stoere grepen en RVS apparatuur voor een stoer effect en kies bijvoorbeeld voor een groot fornuis, RVS spoelbak en prominente afzuigkap. Een betonnen aanrechtblad, RVS aanrechtblad of oersterk composiet aanrechtblad maken de keuken compleet.

betonlook keuken

Modern en Strak

De betonlook keuken in een modern jasje geeft een eigentijdse en unieke keuken. Kies bijvoorbeeld voor een greeploze of semi-greeploze keukenstijl met betonlook fronten in een rustige, egale tint. Inbouw apparatuur zorgt altijd voor een opgeruimde en moderne keuken. Een strak aanrechtblad maakt de moderne uitstraling compleet, bijvoorbeeld een glazen keukenblad of een prachtig composiet aanrechtblad in een rustige kleur.

betonlook keuken

Betonnen Aanrechtblad

Niet alleen voor de fronten kan je kiezen voor beton. Een betonnen of betonlook aanrechtblad kan ook een prachtige toevoeging zijn aan jouw nieuwe keuken!

Het voordeel van echt beton is dat het precies op maat gemetseld kan worden en dat het materiaal zeer sterk is. Wel is echt beton ontzettend zwaar en vrij prijzig, waardoor het niet voor elke keuken en elk budget geschikt is.

Qua betonlook aanrechtbladen heb je meerdere opties, zoals kunststof en composiet.

Meer Inspiratie? Vraag het Gratis KeukenMagazine Aan!

Voor nog meer betonlook keuken inspiratie kan je volledig gratis ons nieuwste KeukenMagazine aanvragen! Zo kan je lekker thuis op de bank of tijdens een treinrit rustig door het magazine bladeren, dat is pas op je gemak keukens kijken!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest