088 0101 200 [email protected]

We schreven al eerder over de ton-sur-ton keuken, maar ook in 2021 is dit nog steeds een graag geziene keuken als we menig inspiratiebron mogen geloven. Dat is ook niet zo gek, want zo een keuken in 1 en dezelfde kleur is stijlvol en kan met de keuze voor een neutrale kleur heel tijdloos zijn. Wil je meer weten over deze variant keuken? Lees dan zeker verder.

greige ton-sur-ton keuken

Ton-sur-ton 

Dit betekend toon op toon, of ook wel alles in 1 kleur. Dat betekend voor een keuken dat de fronten en het werkblad in dezelfde kleur zijn of heel dicht bij elkaar liggen qua toon. Daarnaast kun je er dan ook nog voor kiezen om de achterwant bijvoorbeeld in dezelfde toon te schilderen of om het werkblad omhoog te laten lopen tegen de muur. Door dezelfde tint te gebruiken creëer je een heel rustige ruimte ongeacht de kleur die je gebruikt. Want zelfs een uitgesproken kleur kan door deze keuze toch vrij rustig overkomen.

grijze ton-sur-ton

Welke kleur in 2021 voor de ton-sur-ton keuken?

Wat de kleur betreft is dit jaar de kleur greige echt een hele mooie en trendy kleur. Deze tint leent zich ook heel goed voor een keuken in 1 kleur. Het is een warme en tijdloze tint die zowel bij de fronten als het werkblad erg goed past. Combineer het met bijvoorbeeld (mat)zwarte elementen, zoals; een matzwart Quooker, een zwarte (stoom)oven en een inductiekookplaat. Door enkel twee kleuren in de keuken te gebruiken (zwart en greige) houd je het geheel heel rustig. Wanneer je dan kleur toe zal voegen door keukentextiel en decoratie toe te voegen, zal het geheel nog altijd heel chique en stijlvol ogen.

wit/beige ton-sur-ton

Andere kleuren en opties voor ton-sur-ton keukens

Natuurlijk kun je kiezen voor iedere kleur die jij wilt. Van het trendy greige tot compleet matzwart of lichtroze! Er zijn zoveel mogelijkheden om de perfecte ton-sur-ton keuken samen te stellen. Behalve dat je je bezig houdt met de kleur van de keuken is het ook erg belangrijk om je te verdiepen in welke materialen voor het werkblad goed passen bij jouw levensstijl. Staar je dus niet alleen blind op de kleur, maar ook op de eigenschap van de materialen. Want dan kun je uiteindelijk jaren genieten van die prachtige keuken.

zwart ton-sur-t

 

Ben jij benieuwd of zo een mooie ton-sur-ton keuken past bij jouw wensen en levensstijl? Of misschien ben je nieuwsgierig naar een heel ander type keuken? Dat kan! Maak in ieder geval hier een afspraak bij een een van onze twee filialen, als je met een van onze specialisten aan tafel zou willen om te kijken naar de opties.

 

Meer inspiratie opdoen? Lees dan:

Keukentrends 2021 waar je zeker meer over wilt weten.
De greige keuken is een trend!
– Een groene keuken kan ook echt prachtig zijn!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest