088 0101 200 [email protected]

De grijze keuken neemt toe in populariteit en dat is terug te zien aan de verschillende kleuren grijs die tegenwoordig beschikbaar zijn voor keukens. En dat is niet gek: het brengt kleur in huis en hoewel grijs een neutrale kleur is, is de kleur absoluut niet saai. Dit keer vertellen we je alles over de vulkaangrijze keuken. Een prachtige donkere, maar neutrale kleur die goed te combineren is en perfect tot zijn recht komt in bijna ieder interieur.

 

Grijze keukens

Er zijn ontzettend veel kleuren grijs. Denk bijvoorbeeld aan lichtgrijs, donkergrijs, antraciet, grijsgroen, grijsblauw of greige, een combinatie van grijs en beige. De kleuren grijs die je erg veel terugziet in keukenland zijn onder andere greige, grafiet grijs, grijsgroen (saliegroen) en vulkaangrijs. Stuk voor stuk prachtige kleuren en hoewel het allemaal grijstinten zijn, heeft elke kleur zijn eigen uitstraling. Vulkaangrijs is een donkergrijze kleur en brengt een warme sfeer in huis.

 

vulkaangrijs

 

De vulkaangrijze keuken combineren

Met vulkaangrijs kun je veel kanten op. Zo combineert deze kleur heel goed met natuurlijk hout, maar ook groentinten, wit, pastelkleuren, aardetinten en bijvoorbeeld andere grijstinten. Creëer een ton-sur-ton look met verschillende grijstinten of combineer de vulkaangrijze keuken met een prachtige witte of houten aanrechtblad. Of creëer contrast met okergele accessoires! Wil je deze kleur terug laten komen in huis, maar toch liever een andere kleur keuken? Kies dan voor een vulkaangrijs geverfde muur, achterwand of aanrechtblad. Opties genoeg!

 

vulkaangrijze keuken Nobilia

 

Match met woonstijlen

De vulkaangrijze keuken past door zijn neutrale kleur in vrijwel ieder interieur. Heb je een hele lichte woning waarin je meer sfeer aan wilt brengen? Dan is de vulkaangrijze keuken een hele goede keuze. Ben je ook enthousiast? Hierbij een greep uit de donkergrijze keukens bij Keukenwarenhuis.nl:

 

Keukendeal 48
keukendeal 48

 

Keukendeal 23
Keukendeal 23

 

 

Ben je ook benieuwd naar de vulkaangrijze keuken? Je bent van harte welkom in onze showrooms in Ter Aar of Dordrecht. Daar kunnen we met jou – onder het genot van een kop koffie of thee – op zoek naar die (grijze) droomkeuken. Maak hier een afspraak!

 

 

Meer keukentrends:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest