088 0101 200 [email protected]

Een nieuw jaar brengt nieuwe trends met zich mee en wij laten je graag zien wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft op gebied van keukens. Lees gauw verder en laat je inspireren door de nieuwe keukentrends van 2022.

 

Keukentrends 2022

 

metaal

 

Metaal
Of je nou kiest voor een metalen front of metalen accessoires in de keuken, met de metaallook zit je goed. Ga voor een kraan en spoelbak in dezelfde kleur om er één geheel van te maken. Zwart, goud en koper zijn de nieuwste kleuren die we terugzien bij kranen en spoelbakken.

 

kleuren - keukentrends

 

Kleuren
De zwarte keuken is al even een trend en gaat ook dit jaar weer mee. Je kunt voor vele soorten zwart gaan: van mat zwart en hoogglans zwart tot een zwarte houtlook. Liever iets subtielers? Wie weet is de grijze keuken dan iets voor jou, bijvoorbeeld een prachtige vulkaangrijze keuken die goed matcht met beton en hout.

Liever kleur in de keuken? Dan zit je in 2022 goed met elegant blauw en zacht groen. Elegant blauw is een prachtige diepblauwe kleur die ontzettend goed matcht met goud. Zacht groen is daarentegen een grijsgroene kleur die ontzettend goed matcht met verschillende soorten materialen en bovendien goed aansluit bij de trend van rustige en zachte kleuren. Ook lichte houtsoorten en nude tinten zoals beige zijn namelijk helemaal hot!

 

thuiswerken

 

Thuiswerkplekken in de keuken
Velen van ons werken tegenwoordig vanuit huis, een goede plek om te werken is dan ook zeer belangrijk. Niet alleen voor je lichaam, maar een vaste werkplek is ook fijn om je werkdag goed af te kunnen ronden. Met een kookeiland, bar of mooie eettafel creëer je een fijne plek om te koken en samen te zijn, maar ook een uitstekende plek om te werken.

 

verlichting

 

Verlichting in de keuken
Een goed lichtplan in de keuken is zó belangrijk. Met een goed lichtplan zorg je er niet alleen voor dat er goed licht is om te kunnen werken, maar dat er ook voldoende licht is om sfeer te creëren. Gebruik bijvoorbeeld spots als werkverlichting en voor extra sfeer kun je denken aan LED-strips onder het werkblad en/of onder de keukenkasten.

 

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met de nieuwe keukentrends van 2022. Misschien is het in het nieuwe jaar wel echt tijd geworden voor die droomkeuken. Wil je nog meer inspiratie tot je nemen of misschien eens wat advies? Maak dan hier een afspraak zodat we direct en vrijblijvend bij jou thuis aan tafel kunnen om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest