088 0101 200 [email protected]

Een van de populairste kleuren van 2022 in het interieur: sage green. Oftewel: salie groen. Ook in de keukenwereld zie je deze trend goed terug met een prachtige salie groene fronten. In deze blog vertellen we je meer over deze prachtige salie groene keuken.

 

Groene keukens

Er zijn velen tinten groen: mintgroen, pistache, avocadogroen, olijfgroen, pastelgroen, zeegroen, donkergroen, zeewiergroen, basilicumgroen, saliegroen en nog veel meer. Groen is de kleur van de natuur, van het leven, van het buiten zijn. Tegenwoordig zie je de kleur groen daarom steeds vaker in de keuken. De groene kleur is niet alleen rustgevend, het staat bovendien fris en brengt het gevoel van buiten zijn naar binnen.

 

salie groene keuken fronten burger

 

De salie groene keuken

Saliegroen is een kalmerende kleur geïnspireerd op de natuur: de kruidenplant salie met fluweelachtige, zachte bladeren. De kleur van deze bladeren is groen tot zilvergrijs. Net als de saliegroene kleur voor de keuken.

 

Salie groene keuken combineren

Door de zachte groengrijze kleur combineert saliegroen prachtig met wit, zwart, grijs, hout, pastel kleuren, zand kleuren, roestbruin, terracotta, goud, messing, diepblauw en bijvoorbeeld donkergroen. Mix and match een keuken met een saliegroen en houtlook front voor een speelse look. Combineer een greeploos saliegroen front met een wit werkblad en gouden spoelbak en kraan voor een moderne look. Of creëer een landelijke look met een groen kaderfront, een houten werkblad en messing handgrepen. Je kunt met een groene keuken dus heel veel kanten op.

 

Match met verschillende woonstijlen

Landelijk, modern, minimalistisch? Iedere keuken leent zich uitstekend voor een groene kleur. De salie groene keuken is daarom enorm veelzijdig! Ben jij ook enthousiast? In onze showrooms hebben wij een spiksplinternieuwe keuken staan in de kleur salie groen! Bovendien bieden wij verschillende keukens aan in andere kleuren groen:

Keukendeal 33 
keukendeal 33 kwh

 

Keukendeal 63
keukendeal 63 kwh

 

 

Ben je ook op zoek naar een salie groene keuken? Kom langs in onze showrooms om onze spiksplinternieuwe salie groene keukens te bekijken of maak alvast een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer kleurentrends in de keuken

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest