088 0101 200 [email protected]

Twijfel je tussen een witte of zwarte keuken? Er is ook een middenweg, namelijk de grijze keuken. Een echte trend in keukenland is de hoogglans grafiet grijze keuken. Een prachtige donkere, maar neutrale kleur en past perfect in bijna ieder interieur. Bovendien is de kleur goed te combineren. In deze blog vertellen we je alles over deze kleur keuken.

 

Grijze keukens

Als je denkt aan een grijze keuken, dan zijn er veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan greige (een combinatie van grijs en beige), lichtgrijs, donkergrijs, antraciet, grijsgroen, grijsblauw en ga zo maar door. Met iedere kleur grijs creëer je een andere uitstraling. Zo ook met de hoogglans grafiet grijze keuken.

 

Hoogglans grafiet grijze keuken combineren

Met grafiet grijs kun je veel kanten op. Hoogglans grafiet grijs combineert prachtig met natuurlijk hout, maar bijvoorbeeld ook met andere grijstinten (ton-sur-ton), wit, pastelkleuren en bruintinten zoals camel.

Wil je toch liever een andere kleur keuken, maar deze kleur in de keuken terug laten komen? Ga dan voor grafiet grijze tegels of verf de achterwand in deze grijze kleur. Of kies voor een grafiet grijs aanrechtblad. Er zijn talloze opties.

 

grafiet grijs hoogglans grafiet grijs hoogglans

 

Match met woonstijlen

Een grijze keuken past in vele woonstijlen. De hoogglans grafiet grijze keuken heeft een neutrale maar luxe uitstraling en door de hoogglans uitvoering past deze keuken perfect in een modern interieur. Ook in de kleine keuken is hoogglans een goed idee! Hoogglans fronten weerkaatsen licht waardoor de keuken ruimtelijker aan voelt.

 

nobilia grijs hoogglans

 

 

Je kunt heel veel kanten op met de hoogglans grijze keuken en daarom past het al snel in bijna ieder interieur. Ben jij benieuwd welke keukens er zijn en of wij de perfecte hoogglans keuken voor jou hebben? Kom dan langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat. 

 

 

Meer keukentrends:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest