088 0101 200 [email protected]

Een trend in spoelbakkenland: gekleurde spoelbakken. Gekleurde kranen zagen we al even, maar de gekleurde spoelbak kan natuurlijk niet achterblijven. In deze blog laten wij de nieuwste kleurentrends zien.

 

Gekleurde spoelbakken

Maak van de kraan en spoelbak één geheel door voor dezelfde kleuren te kiezen. Er zijn zelfs andere accessoires in dezelfde kleur van de kraan en spoelbak. Zo wordt het niet alleen mooi, maar ook functioneel. Maar wat zijn dan de nieuwste kleurentrends?

 

gekleurde spoelbakken

 

Inox
De inox spoelbakken en kranen zien we al heel lang in de keukenwereld en blijft populair. Inox staat beter bekend als RVS. Inox is goed te combineren met materialen als hout en beton. In tegenstelling tot koper en goud, zorgt inox voor een koudere uitstraling.

 

Copper (koper)
Populair in de landelijke keuken: kranen en spoelbakken met een afwerking in de kleur copper, oftewel koper. Koper combineert heel goed met pasteltinten natuurlijke materialen, maar ook met zwart, wit en marmer. Koper brengt een warme sfeer in de keuken.

 

Goud
Goud is een prachtige warme en veelzijdige kleur. Een gouden spoelbak en kraan gecombineerd met een zwarte of witte keuken vormt een moderne mix. Maar goud combineert ook zeer goed met donkerblauw, pastellen en neutrale tinten.

 

Gun metal
Gun metal is een prachtige kleur, het zit tussen zwart en RVS in en geeft een stoere look aan de keuken. Het wordt ook wel het nieuwe zwart genoemd. De kleur combineert vanzelfsprekend goed met zwart en RVS. Gun metal is in tegenstelling tot de meeste zwarte kranen meestal niet gepoedercoat en daarom sterker en makkelijker te onderhouden.

 

details lanesto

 

Spoelbakken van Lanesto

Deze nieuwe kleuren zien we terug bij kranen en spoelbakken van Lanesto. Lanesto maakt van een spoelbak en kraan één esthetisch geheel in zowel kleur als vormgeving. Ook accessoires kunnen worden afgesteld op deze kleur: ze hebben namelijk bijpassende zeepdispensers, vaatdoekhouders, inzetbakjes en bodemrekjes bij de Lanesto Urban gekleurde spoelbakken.

 

details lanesto

 

 

Ben je op zoek naar een mooie spoelbak en kraan, of misschien zelfs een hele nieuwe keuken? Kom langs in onze showrooms of maak direct een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer keukentrends

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest