088 0101 200 [email protected]

Een keuken die in populariteit toeneemt: de fenix keuken. Maar wat is een fenix keuken? Wij vertellen je er alles over in deze blog.

 

De fenix keuken

Fenix is een redelijk nieuw en innovatief materiaal dat gebaseerd is op nanotechnologie. Het materiaal is erg stevig en het heeft een matte en stijlvolle uitstraling, perfect voor de moderne keuken.

 

fenix keuken

 

Eigenschappen van fenix

Wat zijn nou de voordelen van het materiaal? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

 

Strakke uitstraling
Fenix heeft een prachtige matte afwerking en dat zorgt voor een zeer stijlvol en modern uiterlijk. Omdat het materiaal weinig licht door laat krijgt het een super matte uitstraling.

 

Hygiënisch
Fenix is een erg onderhoudsvriendelijk materiaal. Het is erg eenvoudig schoon te maken vanwege het gladde en antibacteriële oppervlak van het materiaal.

 

Krasbestendig
Het materiaal is zeer sterk en daarom krasbestendig. Natuurlijk moet je een werkblad met de fenix nanotechnologie niet als snijplank gebruiken, zoals je ook bij andere werkbladen (hopelijk) niet doet. Kleine krasjes zijn makkelijk weg te poetsen.

 

Hittebestendig
Ook is fenix een beetje hittebestendig. Het materiaal kan wel wat hebben, zet er alleen liever geen hete pannen op. Gebruik daarom toch altijd onderzetters.

 

Vingerafdrukken
Dankzij een speciale laag zijn vingerafdrukken praktisch niet zichtbaar en gemakkelijk te verwijderen.

 

Zoals je ziet heeft fenix hele mooie eigenschappen. Wil je graag fenix in jouw keuken, maar weet je niet goed hoe? Fenix is breed inzetbaar, zowel in de fronten als in het werkblad of achterwanden van de keuken.

 

 

Of fenix voor jouw keuken de beste keuze is hangt natuurlijk van je wensen af. Wij kunnen fenix keukens aanbieden en geven je daarom graag passend advies. Kom langs in onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

 

 

Meer keukentrends

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest