088 0101 200 [email protected]

Een werkblad heeft niet alleen een praktische functie, we willen deze ook mooi vinden. Het juiste aanrechtblad kiezen is daarom erg belangrijk. Verschillende keukenbladen hebben verschillende eigenschappen en geven weer een andere uitstraling aan de keuken. Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet. Lees gauw verder.

Tips bij het uitzoeken van een werkblad

 

#1 Soorten werkbladen

Verdiep je in verschillende soorten werkbladen. Misschien heb je een werkblad op het oog dat in de praktijk niet praktisch is in jouw situatie. Wij hebben eerder al een werkbladen keuzegids geschreven waarin je meer leest over verschillende eigenschappen van soorten werkbladen, maar ook onze keukenspecialisten kunnen je natuurlijk van het juiste advies voorzien.

 

#2 Dikte aanrechtblad

Voor de uitstraling van de keuken kan de dikte van het werkblad ook bepalend zijn. Bij een moderne en strakke keuken zie je vaak een dun aanrechtblad, terwijl je bij een robuuste en stoere keuken vaak een dikker blad ziet. Bedenk welke dikte het beste past bij de sfeer die je in jouw droomkeuken wilt creëren.

 

#3 Achterwanden

Wist je dat je het aanrechtblad kunt doortrekken op de keukenwand? Dit geeft een extra strakke uitstraling aan de keuken. Ook kun je ervoor kiezen om het keukenblad door te laten lopen als vensterbank voor een minimalistische uitstraling.

 

Ben jij klaar om je nieuwe droomkeuken te verwezenlijken? Neem een kijkje in onze gezellige showrooms. Hier vind je alle keukenstijlen en de nieuwste trends. Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest