088 0101 200 [email protected]

De knoop is doorgehakt, er komt een nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt er ontzettend veel op je af. Waar begin je dan? Goed voorbereid een keuken kopen, daar vertellen we je meer over in deze blog.

 

Goed voorbereid een keuken kopen

Het is handig om je voor te bereiden op het kopen van een keuken. Niet omdat je het daarmee gemakkelijker maakt voor een keukenadviseur, maar omdat er bij het uitkiezen van een keuken veel op je af komt en dat nogal overweldigend kan zijn. Bereid je voor met een paar simpele stappen.

 

#1 Bezoek keukenwinkels

Er zijn een heleboel keukenwinkels waar je inspiratie op kunt doen voor jouw nieuwe keuken. Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in de grootste keukenshowrooms van Nederland. Bij keukenwarenhuis.nl vind je betaalbare luxe keukens en vind je alle keukenstijlen. Met een bezoekje aan onze showroom ben je dus gelijk goed voorbereid op de volgende stap: vind jouw keukenstijl!

#2 Vind jouw stijl

Je hoeft niet eens zozeer te weten hoe de keuken er precies uit moet komen te zien, maar het is handig om te ontdekken welke keukenstijl je mooi vindt. Er is enorm veel keuze in keukenstijlen en dat maakt een keuze maken niet altijd even gemakkelijk. Ga op zoek naar jouw eigen stijl.

 

#3 Schrijf je wensen op

Nu je inspiratie op hebt gedaan in keukenwinkels is het tijd voor een wensenlijstje. Wat is voor jou onmisbaar in je nieuwe keuken? Schrijf de wensen op die voor jou het meest belangrijk zijn. Denk hierbij aan welke keukenapparatuur je nodig denkt te hebben, hoeveel kastruimte je nodig denkt te hebben of welke eigenschappen een keuken moet hebben. Ook is het handig om na te denken waar de keuken aan moet voldoen in jouw gezinssituatie.

 

#4 Keuken kopen

Stap 1 tot 3 doorlopen? Dan kun je nu goed voorbereid een verkoopgesprek in bij de keukenwinkel van jouw keuze.

 

Heb je nog extra hulp nodig bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Of Maak een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat voor je klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest