088 0101 200 [email protected]

Wordt het hoog tijd voor een nieuwe keuken? Bedenk dan alvast wat de mogelijkheden zijn voor een duurzame keuken. Daaronder verstaan we niet alleen of de keuken lang mee gaat, maar of deze ook toekomstproof is. We vertellen je er graag meer over.

 

De duurzame keuken

Wil je graag een duurzame keuken? Dit zijn een aantal van onze tips!

Inductie koken

Buiten dat de gasprijs tegenwoordig torenhoog is, ziet het er steeds meer naar uit dat we in de toekomst volledig van het gas af gaan. En daar kun je alvast rekening mee houden in de nieuwe keuken. Kies voor een inductie kookplaat! Niet alleen ben je hiermee in de keuken van het gas af, de inductiekookplaten zijn tegenwoordig ook een stuk zuiniger in gebruik.

 

Apparatuur

Niet alleen de kookplaat, maar ook andere apparaten worden steeds zuiniger. Kies voor apparatuur met een zo goed mogelijke score op het energielabel.

 

Quooker

Een heetwaterkraan is een duurzame keuze! De Quooker heeft relatief weinig watt nodig om het water boven het kookpunt te kunnen bewaren. Als je veel thee drinkt of om een andere reden water kookt, kom je al snel voordeliger uit met een heetwaterkraan. Ook als je water kookt op de traditionele manier, verwarm je meestal veel meer water dan je nodig hebt. Met de Quooker neem je alleen af wat je gebruikt en met een Quooker CUBE bespaar je ook nog eens een hoop plastic flessen. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

 

FSC/PFEC keurmerk

Met een FSC of PFEC keurmerk weet je zeker dat je een duurzame keuken koopt, het hout voor deze keurmerken worden namelijk gekeurd op duurzaamheid. Wist je dat alle keukenmerken die verkocht worden bij Keukenwarenhuis.nl PFEC en of FSC gecertificeerd zijn? Hierdoor helpen wij om het duurzaam bosbeheer in stand te houden en zo het groen op deze aardbol te behouden!

 

 

Ben je op zoek naar manieren om je keuken duurzamer te maken of ben je op zoek naar een hele nieuwe én duurzame keuken? Kom langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest