088 0101 200 [email protected]

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt een hele hoop kijken. Je nieuwe keuken ontwerpen wordt een eitje met onze tips!

 

Jouw nieuwe keuken ontwerpen

 

#1 Budget

Bepaal het budget wat je maximaal uit wilt geven aan de nieuwe keuken. Zo zorgen wij ervoor dat je tijdens het ontwerpen van de keuken niet voor verrassingen komt te staan. Houd bij het uitzoeken van een nieuwe keuken ook rekening met eventuele extra kosten voor het demonteren van de oude keuken, het plaatsen van de nieuwe keuken, maar ook het omleggen van stroom en/of leidingen of eventueel het stuken of tegelen van de ruimte. Zo kom je niet onverwacht voor extra kosten te staan.

 

#2 Indeling van de ruimte

De indeling van de keuken is belangrijk om optimaal te kunnen genieten van de keuken. De zogenaamde keukendriehoek zorgt ervoor dat de keuken praktisch is in gebruik en heeft te maken met de juiste plaatsing van de spoelbak, kookplaat en koelkast. Hier helpen onze keukenadviseurs jou natuurlijk bij. Maar het is wel handig om te bedenken wat je fijn vindt aan de huidige keuken, hoe je de keuken gebruikt en dat er ook voldoende bewegingsruimte blijft.

 

#3 Stijl keuken

Een keuken is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. De keuze voor een nieuwe keuken is enorm. Je moet niet alleen nadenken over de indeling, maar ook over kleuren en materialen. Laat je inspireren door verschillende keukenstijlen. Ga je voor een landelijke keuken of een modern industriële greeploze keuken? Het is handig om van te voren inspiratie op te doen en alvast na te denken over de wensen voor de nieuwe keuken.

 

#4 Meten is weten

Hoewel de nieuwe keuken ook door ons wordt ingemeten, is het handig om voordat je naar de showrooms komt de keuken op te meten. Zo heb je een goede indicatie van de ruimte die er is en kan de keukenadviseur je het beste advies geven over de opstelling en de eventuele mogelijkheden die er zijn.

 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren. Of plan een afspraak voor advies op maat. Onze keukenadviseurs helpen je graag jouw droomkeuken te realiseren.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest