088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een keuken, maar ben je nog niet helemaal uit over de indeling van de keuken? Of heb je al een idee, maar blijkt dit in de praktijk misschien helemaal niet zo handig. Eerder vertelden we al over onder- en bovenkasten en hoekkasten. In dit artikel vertellen we je alles over hoge keukenkasten in de keuken: wat zijn de opties?

 

Soorten keukenkasten

We praten vaak over het uiterlijk van de keuken, maar de binnenkant is net zo belangrijk bij het uitzoeken van de keuken. KeukenWarenhuis.nl heeft een groot aanbod van diverse soorten keukenkasten en elke keukenkast heeft weer zijn eigen functie. Wat precies werkt is voor iedereen anders, daarom moet je goed bedenken wat prettig zou werken voor jou! Wij helpen je graag bij het maken van een keuze, daarom geven we jou meer informatie over de meest bekende keukenkasten en de functie ervan. Dit keer bespreken we de drie bekendste opties voor hoge keukenkasten.

 

Soorten hoge keukenkasten

 

Apothekerskast

Apothekerskast

Een erg gewilde keukenkast: de apothekerskast. De apothekerskast neemt weinig ruimte in beslag, je kunt er veel spullen in kwijt en wanneer de kast volledig is uitgetrokken, is deze van beide zijden toegankelijk. Dat maakt de apothekerskast praktisch en efficiënt. Deze kast is dan ook zeer geschikt als voorraadkast. Nog een fijn voordeel: de kast is erg overzichtelijk.

 

Hoge servieskast met planken

Servieskast met planken

Een hoge keukenkast met (verstelbare) planken om je servies, glazen, (losstaande) keukenapparatuur of voorraad in op te kunnen bergen. Een hele fijne kast voor extra opbergruimte dus.

 

hoge keukenkasten met apparatuur

Hoge kasten voor apparatuur

Hoge kasten zijn ideaal om apparatuur in te verwerken, denk aan de oven en koelkast, maar ook de vaatwasser of zelfs de wasmachine. Hiermee kun je apparatuur op een werkhoogte plaatsen die voor jou fijn is.

 

Andere hoge keukenkasten

Diverse andere opties voor hoge keukenkasten

 

 

Er zijn nog vele mogelijkheden met hoge keukenkasten. Bijvoorbeeld een bezemkast met ruimte voor de stofzuiger, stoffer en blik, strijkplank, strijkbout en andere huishoudelijke producten. Ben je nieuwsgierig naar de opties in jouw keuken? Neem een kijkje in onze showrooms of maak een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest