088 0101 200 [email protected]

Een eigen mancave, wie droomt daar nou niet van? Deze items mogen in ieder geval niet ontbreken in jouw mancave keuken. Lees gauw verder!

 

Jouw mancave keuken

 

De keuken
Of je nu van koken houdt of niet: in een mancave hoort ook een keuken. Dat kan een klein keukenblokje zijn met een koelkast en barretje of een groter keukenblok waar je de gelegenheid hebt om te koken. Ga voor een keuken met bar, zo bespaar je niet alleen ruimte maar wordt de keuken ook een gezellige en sociale plek.

 

mancave keuken

 

Wijnklimaatkoelkast
In een wijnklimaatkoelkast kun je wijn in ideale omstandigheden bewaren, maar deze koelkast is ook zeer geschikt voor bier. Hierdoor heb je een lekker biertje op temperatuur binnen handbereik. Nog een voordeel: een wijnklimaatkoelkast is ook nog eens mooi voor het oog en voegt echt iets toe in je interieur.

 

Gelegenheid om te koken
Een (combi-)oven kan ook niet ontbreken in jouw mancave. Zo warm je binnen no time zelf pizza’s, bierstoofpotjes en lekkere snacks op voor jou en je vrienden. Hou je van uitgebreid koken? Dan zou je ook een kookplaat aan je mancave keuken toe kunnen voegen. Ga je voor een oven of fornuis in je mancave? Dan is een afzuigkap ook aan te raden zodat kookluchten worden afgevoerd en de lucht in de ruimte optimaal blijft.

 

Accessoires
Een hele mooie en luxe toevoeging aan de mancave keuken voor mannen die van gadgets houden: keukenverlichting. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met spots onder de keukenkastjes, maar ook ledstrips onder het werkblad of bij de plinten. Verlichting brengt een hoop sfeer in jouw mancave.

 

 

Heb je geen ruimte in huis voor een mancave? Dan zijn bovenstaande tips natuurlijk ook goed toe te passen in je huidige keuken. Alles wat je nodig hebt voor je (mancave) keuken kun je vinden bij Keukenwarenhuis.nl. Kom een kijkje nemen in onze showrooms of maak direct een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest