088 0101 200 [email protected]

LED keukenverlichting wordt steeds populairder dankzij de sfeervolle en luxe uitstraling. Daarbij is LED verlichting ook zeer energiezuinig en duurzaam.

In deze blogpost lees je meer over de verschillende mogelijkheden van LED verlichting in de keuken en de voor- of nadelen van LED verlichting.

LED Verlichting in de Keuken

In de keuken wordt LED verlichting steeds vaker gebruikt. Dankzij de dimmers kan LED voor zowel algemene, als werk- en sfeerverlichting worden gebruikt. Hier lees je meer over de verschillende soorten keukenverlichting en hun toepassingen.

Doordat LED verlichting in verschillende vormen bestaat, is ook de plaatsing van deze lampen erg flexibel. Er bestaan bijvoorbeeld onderbouw LED spots voor onder de keukenkasten.

Een prachtige optie voor greeploze keukens is LED verlichting in de greeplijsten van de keukenkasten en het keuken eiland. Dit geeft een zeer sfeervolle en moderne uitstraling.

Nog een innovatieve mogelijkheid is het plaatsen van spotjes in de plinten van de keuken. Dit geeft een warm en futuristisch effect.

Voor- en Nadelen van LED Keukenverlichting

Voordelen

  • LED-lampen zijn zeer energiezuinig en gaan daardoor langer mee.
  • LED-verlichting geeft extra sfeer, doordat deze lampen verschillende kleurmogelijkheden hebben.
  • De verlichting geeft gelijk vol licht, en de lampen blijven koel.

Nadelen

  • LED-verlichting is wat duurder in de aanschaf dan andere soorten verlichting.
  • LED-verlichting kan enkel gebruikt worden met LED-dimmers, of dimmers die hiervoor geoptimaliseerd zijn.

led verlichting keuken

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest