088 0101 200 [email protected]

Wanneer je hebt besloten voor een nieuwe keuken te kijken komt er een hoop op je af. Om het voor jezelf wat makkelijker te maken is het handig om eerst inspiratie op te doen voor je nieuwe keuken. Maar hoe vind je inspiratie voor de nieuwe keuken? Wij helpen je graag!

 

Hoe vind je inspiratie voor de nieuwe keuken?

 

Pinterest

Wie kent dit platform niet? Op Pinterest vind je de meest prachtige plaatjes voor onder andere het interieur. En zo ook voor keukens! Je kunt beginnen met breed zoeken, door alleen op het woord keuken te zoeken. Zo krijg je suggesties te zien, kun je kijken wat je mooi vindt en kun je gerichter zoeken. Bijvoorbeeld zwarte keukens, greige keukens, landelijke keukens, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Internet

Op internet vind je veel keukeninspiratie, zo ook op onze blog! Lees meer over keukenstijlen en zoek uit welke bij jou en in je interieur past. Ook kun je hier veel vinden over de mogelijkheden in de keuken. Niet alleen qua stijl, maar bijvoorbeeld ook qua opstellingen en apparatuur. Laat je inspireren! Ook op websites waar huizen te koop staan kun je inspiratie opdoen, je ziet op deze websites namelijk keukens bij mensen thuis.

 

Magazines

Natuurlijk kun je ook inspiratie opdoen in magazines. Vraag ons gratis inspiratie magazine aan of haal inspirerende interieurmagazines in de lokale supermarkt.

 

Bekijk keukens in het echt

Ga langs in keukenshowrooms! Hier staan de meest populaire modellen opgesteld en hiermee kun je een hoop inspiratie opdoen. Wist je dat in de showrooms van Keukenwarenhuis.nl alle keukenstijlen te vinden zijn? Kom ook vrijblijvend inspiratie opdoen in de grootste showrooms van Nederland!

 

Maak een moodboard

Heb je inspiratie gevonden? Maak een (digitaal) moodboard! Zo komt je eigen stijl echt tot leven.

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Maak hier een afspraak voor advies op maat.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest