088 0101 200 [email protected]

Op zoek naar een nieuwe keuken voor een leuk budget? Natuurlijk kun je bij Keukenwarenhuis.nl terecht voor keukens uit voorraad, maar wist je dat er soms ook showmodellen uit de winkel te koop staan voor een leuke prijs? Een showroomkeuken kopen kan een leuke optie zijn. We vertellen je er graag meer over.

 

Tips: een showroomkeuken kopen

Ben je geïnteresseerd in een showroomkeuken? Daar zitten een hoop voordelen aan! Waar let je allemaal op?

 

De maten van een showroomkeuken
Een van de belangrijkste aspecten waar je aan moet denken bij de aanschaf van een showroomkeuken: past deze ook bij jou thuis of in de ruimte waar deze keuken moet komen te staan? Er is natuurlijk meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt, onze adviseurs voorzien je hierin graag van advies.

 

Staat van de keuken
Een showroomkeuken is eigenlijk een tweedehands keuken in uitmuntende staat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen een tweedehands keuken op bijvoorbeeld Marktplaats te kopen, echter weet je hierbij niet altijd wat je koopt en hoe er met de keuken om is gegaan. Bij een showroomkeuken weet je zeker dat de keuken altijd goed is behandeld, gemonteerd is door experts en er is niet op gekookt. De materialen en apparatuur zijn daarom nog als nieuw. Toch kan het zijn dat er een krasje op de keuken zit, maar daar is de prijs dan ook weer naar.

 

Innovatieve snufjes
Showroomkeukens zitten vaak vol met innovatieve snufjes. In de showroom laten keukenwinkels namelijk graag zien wat er allemaal mogelijk is qua techniek en innovatie. Denk bijvoorbeeld aan kookplaten met afzuiging en werkbladverlichting. Hier kun je met een showroomkeuken dus flink op besparen.

 

Snel in huis
Niet alleen voorraadkeukens, maar ook showroomkeukens kunnen snel geleverd worden. De showroommodellen gaan namelijk in de verkoop wanneer ze direct – of bijna – weg kunnen. Ideaal! Wil je niet wachten tot er een lichting showroomkeukens beschikbaar komt, maar ben je wel met spoed op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zijn voorraadkeukens het antwoord: direct uit voorraad leverbaar, voor elk budget een prachtige keuken en vele mogelijkheden!

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en heb je interesse in een showroomkeuken of voorraadkeuken? Kom langs in onze showrooms! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest