088 0101 200 [email protected]

De vakantieperiode komt er weer aan. Nu sta je mogelijk voor een dilemma: lekker op vakantie of een nieuwe keuken. Want de keuken is eigenlijk wel aan vervanging toe. Maar wat als je niet hoeft te kiezen? In deze blog vertellen we je graag meer over onze voorraadkeukens.

 

Een nieuwe keuken uit voorraad

Een betaalbare keuken uit voorraad klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Niet bij Keukenwarenhuis.nl. Wij leveren betaalbare voorgemonteerde Duitse A-merk keukens in iedere maat en opstelling direct uit voorraad. Naast dat voorraadkeukens in heel veel gewenste opstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze snel leverbaar en gunstig in prijs!

Alle keukenkasten staan voorgemonteerd in het magazijn. Géén bouwpakket, maar keukenkastjes die onder optimale condities in elkaar zijn gezet in de fabriek. Hierdoor ben je verzekerd van een stevige en veilige basis én is deze simpel te monteren door jezelf of de monteur. Een heel fijn voordeel: door de grote voorraad kunnen de voorraadkeukens voor scherpe prijzen aangeboden worden! Van hoogglans wit tot mat zwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, er is voor iedereen wat wils. Ook aanrechtbladen en apparatuur kunnen direct uit voorraad meegeleverd worden.

 

Voor elk budget
Sta je voor de keuze: óf een nieuwe keuken óf op vakantie? Wat als dat niet nodig is? Omdat wij onze voorraadkeukens voor een scherpe prijs aan kunnen bieden, kun je flink besparen op een nieuwe keuken. Misschien zit het er allebei wel in!

 

Een aantal voordelen van voorraadkeukens op een rij:

  • Flexibel en snel! Wanneer je vandaag een voorraadkeuken besteld, kun je deze morgen al in huis hebben.
  • Een breed assortiment uit voorraad: voor elke smaak is er een voorraadkeuken
  • Voorgemonteerd en veilig: geen bouwpakketten, maar stevige keukenkasten die in de fabriek onder optimale condities in elkaar zijn gezet.
  • Voordelig: door de grote voorraad kunnen de voorraadkeukens voor scherpe prijzen aangeboden worden!

 

Een kleine greep uit onze voorraadkeukens

Keuken Faya recht

keuken faya

 

Keuken Lilian

keuken lilian - op vakantie of een nieuwe keuken?

 

Bekijk hier alle voorraadkeukens

 

 

Wordt het op vakantie of toch een nieuwe keuken (of misschien wel allebei)? We verwelkomen je graag in onze showrooms of voorzien je graag voor advies op maat wanneer je alvast een afspraak maakt. De koffie staat klaar! 

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest