088 0101 200 [email protected]

Renoveren: voor de een een droom, voor de ander een nachtmerrie. Hoeveel stress een verbouwing oplevert ligt wel aan de te klaren klus. In deze blog lees je welke ruimte de meest stressvolle woonruimte is om te verbouwen én wat de oplossing hiervoor is!

 

Woning renoveren

Klusketen Toolstation heeft meer dan 1.000 Britten ondervraagd over het onderwerp renoveren en dat resulteerde in een aantal interessante inzichten. Allereerst blijkt dat velen het renovatieproces onderschatten. Gemiddeld loopt een renovatie namelijk drie maanden uit ten opzichte van de planning. Ook betalen we meer dan verwacht, namelijk meer dan 3.500 euro. Een behoorlijk bedrag dus dat je extra kwijt bent!

 

De meest stressvolle woonruimte

Tijdens een verbouwing leveren niet alle ruimtes evenveel stress op. Zo blijken bijvoorbeeld een veranda en de eetkamer het minste stress te veroorzaken. Wat dan de meest stressvolle ruimte in het huis is? De keuken! Voor maar liefst 46% van de ondervraagden was de keuken de meest stressvolle ruimte om te renoveren. Het renoveren van deze ruimte vergt technische kennis, maar het betekent ook dat je tijdelijk geen plek hebt om te koken.

 

De oplossing voor stress tijdens het renoveren van de keuken

Sta je op het punt om een woning te renoveren of de (bij)keuken aan te pakken? Bij Keukenwarenhuis.nl kom je met onze ontzorgde keukendeals niet voor vervelende verrassingen te staan: Duitse A-merk keukens worden voor een vaste lage prijs verkocht. Met A-merk-apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen internetprijzen. Alles wordt geregeld, inclusief montage en aansluiten. Ook is het mogelijk om alvast een keuken te reserveren. Bovendien kunnen onze monteurs tegen meerprijs de ruimte klaar maken voor de nieuwe keuken door bijvoorbeeld leidingen te verleggen. Een kant-en-klare oplossing waarmee je veel stress voorkomt!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak, reserveer vrijblijvend een keuken in onze webshop of kom inspiratie opdoen in onze showrooms. We helpen je graag!

 

 

Meer inspiratie voor een renovatie

 

Bron: Metro België

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest