088 0101 200 [email protected]

Hoewel Keukenwarenhuis.nl keukens uit voorraad levert en daarom wachten op een keuken verleden tijd is, kan het wel zijn dat bijvoorbeeld de ruimte – voordat de nieuwe keuken geplaatst wordt – opnieuw gestukt moet worden en leidingen verplaatst moeten worden omdat de spoelbak op een andere plek komt. Dan zit je in de meeste gevallen helaas tijdelijk zonder keuken. Zit je één dag zonder keuken? Dan is een avondje snackbar een prima oplossing. Zit je langer zonder keuken dan komt eten bestellen al gauw je neus uit. Maar met een beetje creativiteit kun jij gewoon eten koken zonder keuken, hoe je dat doet? Lees onze tips!

 

Koken zonder keuken

Eten bereiden zonder keuken, hoe doe je dat?

 

Koken
Misschien heb je ze zelf wel op zolder staan of misschien kun je het lenen bij familie, vrienden of de buren: campingpitjes. Heb je tijdelijk geen keuken? Dan kom je prima uit de voeten met een camping kookplaatje. Je maakt hier namelijk prima eenpansgerechten mee. Stamppotten met rookworst, bruine bonen schotels, chili, macaroni of spaghetti, risotto of gewoon een gebakken eitje voor op brood, het kan allemaal!

 

Magnetron
Heb je een magnetron? Wanneer je weet dat je tijdelijk zonder keuken zit, zou je natuurlijk vooruit kunnen koken. Je vriest de porties in, je haalt de porties eruit op de dag dat je het wilt eten en je warmt het vervolgens op in een magnetron. Zo heb je elke dag een verse maaltijd.

 

Airfryer
De airfryer is in veel huishoudens niet weg te denken. De meeste gezinnen bakken er waarschijnlijk alleen broodjes, frietjes en snacks in af, maar wist je dat je in de airfryer complete gerechten kunt bereiden? Niet gek natuurlijk, een airfryer is eigenlijk gewoon een hele compacte oven.

 

Barbecue
Weer of geen weer, het is altijd barbecueweer. Ook de barbecue is geschikt om hele gerechten op te bereiden. Denk aan gepofte aardappelen, gegrilde groenten en een stukje vlees. Maar je zou er ook lekkere stoofpakketjes in kunnen maken door in aluminiumfolie groenten, een stukje vlees of vis en wat vocht zoals wijn erin te doen, dicht te vouwen en op de barbecue te laten garen.

 

Koude gerechten
Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om koude gerechten te eten, zoals een salade. Lekker met couscous, dat alleen maar even in heet water hoeft te wellen. Behalve een waterkoker heb je hier geen apparaat voor nodig!

Heb jij weleens moeten wachten op een keuken en heb je de gouden tip? Laat het ons vooral weten in de reacties!

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren! Of maak direct een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest