088 0101 200 [email protected]

Het nieuwe jaar is van start, hoog tijd om te kijken naar wat er allemaal te zien zal zijn op gebied van keukentrends 2023. Wij hebben een mooie samenvatting gemaakt van wat je kunt verwachten. Misschien zit er ook wel iets tussen wat jou aanspreekt. Lees gauw verder en laat je inspireren door de keukentrends van 2023.

 

Keukentrends 2023

 

Warme kleuren

Aankomend jaar zul je vaker zachte, warme kleurencombinaties gaan zien in de keuken. Denk aan frisse wit-tinten, beige, greige, zand of taupe grijs. Natuurlijke materialen combineren fantastisch in deze kleur keukens. Een groot voordeel aan deze kleuren is dat ze in vrijwel ieder interieur passen omdat ze zich goed laten combineren met veel interieurstijlen.

 

Nog meer zwart

De zwarte keuken is echt niet meer weg te denken uit keukenland en blijft ook dit jaar populair. Je kunt voor vele soorten zwart gaan: van mat zwart en hoogglans zwart tot een zwarte houtlook. Ook zal je nu meer zwarte glazen fronten tegenkomen.

 

keukentrends 2023

 

Bovenkasten

Ze zijn terug van weggeweest: bovenkastjes! We zien hierin eigenlijk twee verschillende stijlen: vitrinekasten en dichte kasten. De vitrinekasten zijn bedoeld voor de echte eyecatchers in jouw keuken en geven de keuken karakter. Liever een minimalistische sfeer in huis? Ga dan voor dichte bovenkastjes, zodat al je spullen uit het zicht opgeborgen kan worden.

 

Details

Details van een keuken spelen een grotere rol in 2023. Verlichting, afwerking, materialen, handgrepen, het zit hem allemaal in de details. Deze details vormen een unieke keuken met een persoonlijke touch.

 

keuken details

 

De nieuwste snufjes

Naast het huis worden ook snufjes in de keuken steeds slimmer. Of het nu gaat om een koelkast, een verfijnde kookplaat of verlichting, de nieuwste snufjes blenden volledig met de uitstraling van jouw nieuwe keuken.

 

Metallic

Wil je eens iets anders dan anders? Ga voor metallic! Of je nu kiest voor een metallic front of metallic accessoires in de keuken, met de metallic look zit je goed.

 

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met de nieuwe keukentrends van 2023. Misschien is het in het nieuwe jaar wel echt tijd geworden voor die droomkeuken. Wil je nog meer inspiratie tot je nemen of misschien eens wat advies? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest