088 0101 200 [email protected]

De keuken wordt steeds meer een ruimte die naast persoonlijk, ook een verlengstuk is van je interieur. Een van de nieuwste trends is karakter en sfeer in de keuken, maar hoe breng je dit aan in jouw keuken? Wij leggen het je graag uit.

 

Karakter en sfeer in de keuken

De keuken wordt dus steeds meer het verlengstuk van je interieur. We brengen steeds meer tijd door in de keuken. Waar vroeger alleen gekookt werd, is het nu een hele sociale plek geworden.

 

karakter en sfeer in de keuken

 

Een geheel

Wat we terug gaan zien in keukenland is dat de overgang tussen het woongedeelte en de keuken zo veel mogelijk één geheel worden gemaakt. Dit zie je terug door het gebruik van vitrinekasten, wandplanken, schuifdeuren en prachtige dressoirs. Hierdoor kun je je mooiste keukenaccessoires als het ware tentoonstellen in jouw keuken.

 

Je kunt losse meubels kopen, maar wist je dat er ook keukenkasten bestaan met glazen kastdeurtjes? Je hebt wat strakkere glasdeuren voor de moderne keuken, maar ook de glazen kastdeurtjes met venster voor een (modern) landelijke keuken. Dit geeft de keuken veel karakter en sfeer.

 

glas front

 

Voor- en nadelen?

Er zit eigenlijk maar één klein nadeel aan deze open kasten en dat is dat de binnenkant ervan eigenlijk altijd netjes moet zijn. Je ziet namelijk alles zitten. Je gebruikt deze kastjes niet snel om bijvoorbeeld je medicatie in te zetten of andere spullen die je liever niet in het zicht hebt. Het voordeel daarentegen is dat je van de keuken echt een esthetisch geheel kunt maken.

 

Andere opties om de keuken huiselijker te maken

Wil je geen vitrinekasten, maar de keuken toch wat sfeervoller en huiselijker maken? Dan kun je natuurlijk ook aan de slag met accessoires. Een unieke vaas met een prachtig veldboeket, de mooiste potten voor de pollepels of wandplanken met je favoriete kookboeken. Breng iets persoonlijks terug in de keuken.

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Neem een kijkje in onze showrooms of maak alvast een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie en thee staat voor je klaar!

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest