088 0101 200 [email protected]

Nieuw in keukenland: De Quooker front! Een prachtige minimalistische kraan die koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water geeft. Lees meer over deze prachtige kraan.

 

De Quooker front

 

Quooker, de kraan die alles kan! Sinds kort is er een nieuw design verkrijgbaar, namelijk de Quooker front. De Quooker front heeft een strakke buisvorm en is verkrijgbaar in de kleuren roestvrijstaal en zwart. Anders dan bij andere Quooker kranen zit de hendel voor warm- en koud water aan de voorkant bij de uitloop. De bediening voor kokend, gekoeld en bruisend water zit op de plek waar je deze gewend bent: aan de onderkant van de kraan.

 

Quooker front

 

Het design

De nieuwe front kraan heeft een uitgesproken design: strak, industrieel en ergonomisch en is verkrijgbaar in zwart en roestvrijstaal. Een kraan die schittert in eenvoud door het minimalistische design. De kraan kan gecombineerd worden met ieder Quooker-reservoir.

 

Hoe werkt deze kraan?

Anders dan de andere Quooker kranen zit de hendel voor warm en koud water dus vooraan de kraan, dichtbij de uitloop. Wat de kraan ergonomisch erg handig maakt. Voor kokend water, gekoeld water en bruisend water gebruik je, net zoals bij andere Quooker-kranen, de kartelknop. Druk je deze (kindveilige) bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in, dan komt er kokend water uit. Combineer je de kraan met de Quooker CUBE, dan klik je zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gekoeld water en klik je tweemaal voor bruisend water.

 

Wat vind jij van de nieuwe Front kraan?

 

Wil je graag een Quooker in je keuken of ben je op zoek naar een hele nieuwe keuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest