088 0101 200 [email protected]

De industriële keuken kenmerkt zich door het stoere, eigenzinnige en robuuste uiterlijk. Er wordt veelal gebruik gemaakt van robuuste materialen. Een industriële keuken mag dus best wat rauwe randjes en oneffenheden hebben, deze versterken het industriële uiterlijk. In deze blog geven wij tips voor het industrieel inrichten van de keuken. Lees gauw verder!

 

Industrieel inrichten van de keuken

Een betonnen aanrechtblad, een bakstenen muur en hoge plafonds zorgen al snel voor een industriële sfeer. Ook buizen mogen er best zichtbaar zijn. Maar dit is natuurlijk niet in ieder huis mogelijk. Gelukkig zijn er ook andere manieren om ervoor te zorgen dat de keuken een industrieel karakter krijgt.

 

industrieel inrichten

 

Verlichting

We hebben het allemaal nodig in een keuken: een goede lamp. Ga voor een industriële lamp. Denk hierbij aan een robuuste fabriekslamp van metaal aan een ketting of touw. Dit is vooral praktisch boven een keukeneiland of boven de eettafel. Voor het plafond in de keuken zou je ook kunnen denken aan plafondlampen van gietijzer met spijlen. De lijnen zorgen voor een prachtige en sfeervolle lichtreflectie op het plafond.

 

Meubels

Gebruik stoere, robuuste meubels bij de keuken. Een mooie grove ijzeren vitrinekast, stoere barkrukken of een robuuste tafel. Het kan allemaal. Niet zo veel ruimte in de keuken? Kijk dan naar bijvoorbeeld stoere wandplanken of keukenrekken voor aan de keukenmuur.

 

details

 

Apparatuur

Een grote vrijstaande koelkast, het gasfornuis, een flinke afzuigkap en een keukenkraan met flexibele uittrekbare keukenslang geeft de keuken een extra industrieel karakter.

 

Accessoires

Maak gebruik van stoere keuken accessoires. Denk aan keukenrekken voor kruidenpotjes of je mooiste keukenaccessoires in op te bergen, een keukentrolley, een stoere klok, met de juiste decoratie komt de industriële keuken echt tot leven. Ook een grote groene plant misstaat niet in de industriële keuken.

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en ben je benieuwd naar ons assortiment industriële keukens? Kom langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest