088 0101 200 [email protected]

Tegenwoordig zijn er een hoop praktische tools om het gebruik van de keuken gemakkelijker te maken. Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet.

 

Praktische tools in de keuken

 

Stopcontacten

Wist je dat stopcontacten op verschillende manieren weggewerkt kunnen worden in de keuken? Zo kun je ook extra stopcontacten weg laten werken in het werkblad. Wanneer je deze niet gebruikt doe je de stopcontacten in het werkblad, heb je ze nodig? Dan haal je ze tevoorschijn. Zo blijft de keuken ook nog eens lekker opgeruimd.

 

praktische tools

 

Dubbele lade

De dubbele lade is ook zo’n tool dat niet meer weg te denken is uit de keuken. De extra lade zorgt voor extra bergruimte in de keuken zonder dat je veel inlevert op de ruimte.

 

Quooker

De Quooker is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. Deze kraan is voor velen onmisbaar geworden. In een handomdraai heb je kokend water. Met de Quooker Cube kun je ook nog eens bruisend water uit de kraan halen! Ideaal.

 

Quooker

 

Keukenkasten

Natuurlijk bestaat de keuken uit diverse keukenkasten, maar er zijn kasten waarmee je net dat beetje extra uit je keuken haalt. Denk bijvoorbeeld aan een le Mans hoekkast of carrouselkast als hoekkast, ideaal voor pannen en ovenschalen. Een apothekerskast is ideaal om je voorraad in op te bergen. Heb je veel ruimte in de keuken? Dan kan een kastje met prullenbak ook een uitkomst zijn, zo is deze mooi weggewerkt.

 

details keukenkasten

 

Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken. Verder oriënteren? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest