088 0101 200 [email protected]

Een keuken waarmee Heleen oud wilde worden, dat zocht ze. “Ik kwam binnen en zag deze staan. Ik viel er meteen voor. En zeg nou zelf, zo een keuken zie je niet zo vaak” zegt Heleen Lapperre. De zwarte keuken met het rode werkblad is inderdaad een echte blikvanger in de woning in Alphen. De unieke uitstraling maakte ons benieuwd naar de keuken en daarom nemen we een kijkje in de keuken van Heleen Lapperre.

“Op aanraden van mijn schoondochter kwam ik bij Keukenwarenhuis.nl terecht.” Bij binnenkomst viel de zwarte keuken Heleen al meteen op. De meeste keukens die ik tot dus ver gezien had waren wit, vanille of ijsblauw. Die kleuren spraken haar niet aan. “Een nieuwe keuken uitzoeken is nog belangrijker dan nieuw meubilair. Het vormt de aankleding van je huis.” Maar behalve dat Heleen weg was van de zwarte keuken was de correcte benadering van het personeel van keukenwarenhuis.nl doorslaggevend. “Ze dachten goed mee en ik kon op mijn gemak rondkijken.  Dit was een totaal andere benadering dan dat ik tot nu toe had meegemaakt.”

 

kijkje in de keuken van lappers

Hoewel de zwarte keuken met de strakke afwerking haar meteen aansprak, was het toch nog niet helemaal naar de wens van Heleen. Het aanrechtblad was lichtgrijs en ik wilde iets anders. Ik ben daarna naar verschillende andere zaken geweest en heb uiteindelijk een monster meegenomen wat ik liet zien bij Keukenwarenhuis.nl.” Er is gekeken naar de wens van Heleen en aanvraag gedaan voor de apparatuur en het werkblad wat zij gewenst had. “De levertijd viel reuze mee en de afspraken klopte allemaal.”

Vol trots loopt Heleen door haar keuken die voorzien is van mooie apparatuur zoals onder andere een stoomoven en de bordenwarmhouder. De afzuigkap, die boven de keramische kookplaat hangt, geeft zelf aan wanneer het tijd is om deze te ontvetten. “Eigenlijk gebruik ik die kookplaat niet zoveel, ik koos daarom bewust voor een beperkt aantal pitten.” Wat Heleen Lapperre wel gebruikt? De stoomoven en de wok (welke op een speciale pit staat). “Mijn tip is dan ook aan ieder die een nieuwe keuken gaat aanschaffen, denk goed na over wat je prioriteiten zijn.”

Heleen is dik tevreden met haar keuken en we wensen haar dan ook graag nog veel kookplezier toe in haar prachtige keuken.

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showroomsen we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail zodat we contact met je op kunnen nemen!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest